Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Allaha şükür eskiden play station yoktu...

Whiskey

Öne çıkan mesajlar

Ya şöyle bi düşünüyorumda biz eskiden sabahtan akşama kadar top peşinde koştururduk ,futbolcu kağıdı oynardık, tasolarımız vardı kapış yapardık kavga ederdik mahalle maçı yapardık akşam ezanı okununca annemiz çağırırdı..
Şimdi 7-13 arası çocuklar evlerinde yada kafede ps yada bilgisayar oynuyolar sokaklar bomboş arkadaşlık yok insan ilişkileri yok öğlen yemekleri internet kafeye söyledikleri pizza
nereye baksam hareketsizlikten duba gibi olmuş gözleri kaymış
oyun dahileri ...
yaşlanıyorum galiba:)[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...

[Bu mesaj Viskhii tarafından 31 Ekim 2005 18:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya benim zamanımda evin önündeki park dolup taşardı yazın sabahtan akşama kaadar şimdi kimse çıkmıyo dışarı çocuklar internet cafelerde,kadınlar falan dizi izliyo..[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır."
Sosyal ağlarda paylaş

Valla +sonsuz,
Eskiden bayramlarda bi güzeldi ya.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

@vengefuler ; http://forum.paticik.com/view.php?id=153492

Kalp kalbe :)[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

Sosyal ağlarda paylaş

ewet ya daha bundan 3 4 sene önce mahellede deli gibi top pynadık ama şimdi mahallede küçük çocuklar bile yok top oynayan.. artık bizde bizim zamanımda demeye başladık galiba...[signature][hline]-houston, üşüdüm olm ben güneşe yaklaşıcam biraz.
-apollo bu cok tehlikeli yapma. gemiye zarrar verebilirsin.
-hey .....na koyum ne değerli geminiz varmışş sicem yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

80 lerin sonunda 90ların başında çocuk olmak :)
bir tek amigam vardı benim
ark. çağırınca 1 sn bile tereddüt etmezdim sokağa çıkmak için.
aklıma geldikçe düşünürüm çok zvekliymiş o zmanlar, ama çoktan geçti artık :(

şimdi çocuklar çok şanssız, kardeşim 13 yaşına geliyor daha adam gibi bir muhalle maçında bile oynamamıştır[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Sosyal ağlarda paylaş

öğlen sıcağı çekilsede çıksak diye bakardık dışarı öğlene kadarda karakutuda oyun oynardık en güzelide karakutudaki uçak oyunuydu
benzin depolarını falan toplardın:D[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sosyal ağlarda paylaş

Annem yukardan bagırırdı hadı artık ewe dıye ben gıtmezdım sonra karnım acıkmıstır dıye ekmek arası salça yollardı aşşagıya suyuna mahalle macı fln yapardık.oFF be ne zewklıydı ya...Avluda top oynardık amcalar kızardı.. :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

Ha bide cok ıyı hatırladıgım "Alman Kale" wardı.Maclardan sonra oynardık bırını secerdık aramızdan ılk onu cıkardık sonra "Anne,Anneeee..!!" diye bagırırdık :o)[signature][hline]Apache, 05 Eylül 2005 12:20 tarihinde demiş ki:
ankara bes tepe iki tepe acıgı var atom bombası yıyebılırız
Sosyal ağlarda paylaş

9 aylık...vs.vs.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:

Sosyal ağlarda paylaş

şimdikilere bakıp acıyorum resmen.arkadaşlık ne demek bilmiyolar,netten tanıştıklarına kanka diyolar.online oyundan başka bişey oynamıyolar.öyleki single player oynarken "ee bu bitti?!" diyolar :)
biz sokakta maçlar yapardık,arkadaşlarımız için yeri gelirse dayak yerdik cam kırıldı diye.
sokakda gerçek arkadaşlık vardı :/ en fazla atariciye gidip 2 jeton alırdık dondurma paramızla street fighter oynardık sonra hoop maça. akşam eve gidince yarınki maç için kadro yapardık hehe[signature][hline] Sozlukte ben - Neye benzer bu adam? - MSN
EU-Frostwhisper Karpuz lvl 60 NE rogue [Janissaries]
Sosyal ağlarda paylaş

ne guzeldi he mahalle maclari falan
biz hep kapicinin cocugunu dover kacardik
sonra bi kere kapicinin kapisinin orda top oynuyoduk topda
pat kut carpio duvara
adam bize balta firlatmisti :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki:
ya 1 kişiye salak denir
2 kişiye salak denirde
30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya?

Benim Boslugum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...