Sortilege Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Şimdi, Oynadıgım karakterin altında 50+Bi karakter daha var. ikisi aynı serverdaydı. Asıl char'ı Göç ile yeni server'a eçirdim. diyeri BL'de kaldı. Şimdi arakdaslar, sormak istediğim soru su, Ben Bi sıfır Box alsam ve bu box'ı Blizz'a sölesem, (rüca gibi) Benim o Alt char'ımı (+50) yeni box'ıma geçirebilirlermi. Yani şöle iki tane ayrı acc gibi. Eyer Böle bişi mümkünse, yada olup olmadıgını öğrenmek icin ne tarz bi yazı yazmam gerekir, ve tam olarak atıcagım e-mail adresi nedir? ( İngilizcesi ii olan arakdaslar varsa bu konuyu özetliye bi inglizce yazı yazabilirlermi bana yardımcı olmak maksatıyla.) Herkese teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Şuan için imkansız gibi sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Şuan bu sekilde birşey mümkün degil.İlerde yaparlar ama bunu merak etmeyin..[signature][hline]"Gülün ve bütün dünya sizinle birlikte gülsün,ağlayın ama yalnız başınıza ağlayın." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 zaten yapılacak dendi ama 2006 sonu gibi bekliyorum ben.[signature][hline]anonymity brings out the worst in people BandRoLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 öeh o kadar uzamaz büyük ihtimal 6 ay sora yani exple birlikte gelir[signature][hline]Old Kingdom... Romathar [Human Warrior] = 21 Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar