BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Biraz arama yaptım ve sanırım en iyisi kaspersky bu programı netten bulup freeware olarak kullanmak mumkun mu acaba? yada freeware olarak guzel bi antivirus prog. ne onerirsiniz yada hic yuklemesem daha mı iyi :D[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Arama ve konuları analiz yeteneğinize hayranım : p[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 freeware se hiç bulaşma derim :D[signature][hline]SéuL Roì Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoDrUmLu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Zopik, 31 Ekim 2005 23:20 tarihinde demiş ki: Arama ve konuları analiz yeteneğinize hayranım : p niye yaw ? tamam kabul ediyorum pek iyi arama yaptıgım solenemez :) de ne anLamda soledin cıkartamadım :P[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Bence konuları incelerken biraz yanlış kararlar alıyorsunuz. Şahsi görüşüm tabiki. Ordan biri çıkıp sen übersin biz salağız demesin direk salaksın derim bu modla kötü olur : p Mesela Norton çok iyidir ama crack'li kullandığınızda mutlaka sorun çıkarır. Kaspersky kurdum pek beğenmedim. Çok iyi mükemmel über falan diyorlar ama onunda Norton gibi crack'li olmasından dolayı pek güvenemedim. Bunun dışında anti-vir güzel ama onuda vindoz tanımıyor. Zart zurt bilgisayarınız risk altında olabilir baloncuğu çıkarıyor ama güzel koruyor. Onun yerine avast kullandım bir sür. Bence hoş ve sağda solda yer alan testlerde söylendiği kadar da kötü değil. İlk çıktığı ay En iyi 5 Anti-Virüs listesine 2. sıradan girmişti. Paralı ve ücretsiz sürümleri mevcut. Kendi bilgisayarımda ise lisanslı BitDefender kullanıyorum. Oldukça memnunum. Bunların dışında diyeceğim o ki bunların çoğu birbirine yakın seviyede güvenlik ve koruma sağlıyorlar. Deneyin, hangisini severseniz onu kullanın. İlla öyle "bu überdir bunu kullanın" şeklinde bir tavsiyeye ihtiyacınız yok ama görüşleri duymakta fayda var tabiki. Son olarak fanatik görüşleri dikkate almamanız, hatta uzak durmanızı öneririm.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar