Syn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ya bi gün Allahaşkına yapalım ya dota dota nerye kadar.4V4 yada 5v5 kaldırabilcek warsa yollliim msnden kursun bi gün ya..[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. g3nk.. [b]
Masteis Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ya battlenet te hep kuruyo türkler oynuyoruzda. Oyunun tam ortasında çıkıo adamlar kıl oluyorum ona. Waxxi'de oynayacam ama üyelik bi alamadım kıl oldum. Birde kurabilsem günün 24 saati oynarız[signature][hline]30 saniyenizi ayırarak şu linke tıklayıp sadece mail gönderiniz ve telekoma karşı olan protestoda yardımda bulunun. Sadece 30 saniye
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 yaaplim abi ben ıce tercih ederim jungle cok yesil :D[signature][hline]Hakiki BullDoG benim
mutos Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 cok sevdigim bir oyun gercekten.baya bi ilerleyince dota dan daha cok hırs yapılıyor :) denenmesi gerekir kesinlikle
Öne çıkan mesajlar