Resser_Killer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Slm Arkadaşlar Ben Yeni Geldim Bana Bi Slm Veren Varsa Herkese Slm Mubarek Gününüz Kutlu Olsun..
Ucuncu_deli Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 walla slm ii güzel de artık böle topic açmasanız.. arkadaşım burası forum bölümü.. sen msn icq mirc takıl.. yada olmadı git dışarda yoldan cevir onlara takıl :D[signature][hline]Server: Ares Clan : FriendShip Race: Elemental Lord LvL : 61 i Love OssuRuk :D
Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kanka nbr yaw hojgeldin beyaw :D[signature][hline]Bir efasane doğuyor yakında cz sokaklarında..... COMING SOON... (Abi size özendim warior kasıyom) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
OSMANKEPENEK Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hoş geldin iyide ne var adam yeni geldim diyo ne güzel tanısıyo en azından slm demiş :) mutlu olman lazım dimi ama[signature][hline]ID :azrail: ares IvI :su an iyi gidiyo el morad (e tabiki)
Resser_Killer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Arkadaşlar daha konumu acmadım forum vereceğimde
Öne çıkan mesajlar