demise666 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 pc de keylogger olduundan şüpheleniosam ne yapmalıyım temizliyici bi program önerir msnz?Keylogger hunter ı önerdiler ne yapmalıyım? teşekkürler...[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x
ghtyu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 en güzeli basıcaksın formatı kurtulucaksın bütün süphelerinden :)
CaDoBaBa Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: ghtyu, 30 Ekim 2005 20:07 tarihinde demiş ki: en güzeli basıcaksın formatı kurtulucaksın bütün süphelerinden :) +1 ama arama yap istersen bi aralar bi arkadaşımız bole bir program önermişti[signature][hline]:-OOoOoO My GoD OMG :-O
Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 en güzeli launcherden yüklemek eğer böle şeylerden süpeleniyosan..[signature][hline]Bir efasane doğuyor yakında cz sokaklarında..... COMING SOON... (Abi size özendim warior kasıyom) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
independent Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 format c:[signature][hline]Name: Genuine Clan: A_Few_Good_Man Server : Ares Lvl: 6x Np: 40xxx Job: Paper Mage Not: Katliamlarımız Tüm Hızıyla Devam Edecek !
demise666 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 format uzun iş yaw:( yok mu bunun temizleyicisi[signature][hline]Name:Imaginary Job:Blade Master Nation:El Morad Clan:Knights Server:Ares 1-2-3 Lvl:6x
Necro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bekle 1 program olacaktı elimde rapid e atıp link verim :)[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde )
Necro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Sadece 38kb o yüzden şüphelenip indirmemekte özgürsün ama kurduktan sonra scan files yaparak rahatlıkla oyuna gir :) Keylogger Killer :) [signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde )
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Necro, 30 Ekim 2005 20:22 tarihinde demiş ki: Sadece 38kb o yüzden şüphelenip indirmemekte özgürsün ama kurduktan sonra scan files yaparak rahatlıkla oyuna gir :) Keylogger Killer :) necro program linki verirken dikkat etsen iyi olur indirdim yükledik bişiler buldu sildim b.sayar restar attım msni açmıyor şimdi editle baride bi zarar gören biz olalım[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Necro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 lolmusun sadece kb den şüphelenmeyin diye o programı inndir den indirmiştim saçmalamayın ya programı direk açıosun bende trial bitti :S[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde )
Necro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 All buradan indir wtf?! http://www.inndir.com/inndir.php?id=15816[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde )
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Necro, 30 Ekim 2005 22:11 tarihinde demiş ki: lolmusun sadece kb den şüphelenmeyin diye o programı inndir den indirmiştim saçmalamayın ya programı direk açıosun bende trial bitti :S eyvallah da yükledik işte keylogger warmı diye bişiler buldu sildim bende onları şimdi msni açmıyor naapcaz[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Necro Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 msn exloper dan bağlanda ne bu şimdi rezil oldum resmen :S sanki fake keylogger falan koymuşum gibi[signature][hline]Cypher ' da BiR EfSaNe DoğuYor ;) XxxXxxx ;) 5x ( 3 günde )
fenerbahce Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Necro, 30 Ekim 2005 22:14 tarihinde demiş ki: msn exloper dan bağlanda ne bu şimdi rezil oldum resmen :S sanki fake keylogger falan koymuşum gibi sakın indirmeyin beyler necro anlaşmış birileriyle aslında keyloggerin ta kendisi o program şifrelerinizi çalıyor benimkilerini aldı bile yuh be yazıklar olsun :D şaka lem bişi olmadı silinmemiş engellemişim sadece eheueh[signature][hline]çocuğunuz hangi takımlı olcak tıklayın öğrenin
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 En temizi Format..ne şüphen kalir ne bişi ...Format at bi dahada sağdan soldan dosya alma gönül rahatlığıyla otur pc ' ne...[signature][hline]Lvl:62 / 64 Name:IDeathEndI / perfect_effect Clan: MosS/ MosS Nation:Karus / Karus Server:Cypher / Cypher
Devil_May_Cry Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Spy Emergency hızlı tarama yapısı ve güvenli kaldırmasıyla diğer anti-casus yazılımlarından ayrılır ve bilgisayarınızı en iyi derecede korur. Spy Emergency'in bulacağı tehditler: . Casus yazılım(spyware) . Reklam yazılımı(adware) . Malware . Giriş Sayfasını Değiştiriciler . Uzaktan Yönetim Araçları . Çeviriciler(dialer) . Basılan Klavye Düğmelerini Algılayan Yazılımları(Keylogger) . Trojanlar . Araç Çubukları . Veri Çalan Yazılımlar . ActiveX Birleşenleri . Scumware . Takip Çerezleri ve diğer tehlikeli Internet parazitleri. Spy Emergency'in Özellikleri: - Arayüz desteği - Sunucu dosyası tarama - Kayıt Defterini tarama - Sistem belleğini tarama - İzleyen çerezleri tarama - Dil desteği(artık Türkçe de var) - Teknik destek - Yeni güncelleştirmeler ve güncelleştirmeler hakkında bilgiler - IE kalkanlarıı ve giriş sayfası koruyucu - Sistem dizinlerindeki dosyaları tarama - Planlama desteği - Koruma listesi oluşturma - Otomatik veri tabanı güncelleme - Basit yapılandırma ayarları - Tehditleri kolayca kaldırmak için kullanışlı ve basit arayüz - Gerçek zamanlı bellek tarayıcısı ve önleme kalkanları - Casus yazılımları elle geri alabilme özelliği - VX2 korsanlarına karşı tarama Download Not : Serials No İstersende Buyur;) Name : Devil_May_Cry Email : [email protected] Serials : CEECC3C-4F42938-C2BCD3C-011FC8C2[signature][hline] [Bu mesaj Devil_May_Cry tarafından 31 Ekim 2005 03:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Alevko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 saol Devil sağlam bi programa benziyor perfect keylloger buldu bilgisayarım da :D
Öne çıkan mesajlar