Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

stanley kubrickçilerr konuşalımm dimii?

cosmic

Öne çıkan mesajlar

şimdiden sööliim bundan bilmem kaç sene soora ben ünv bitirince bööle deli dehşet filmler izlemee başlıcaksınız ki ben yönetcem onları..soora dicem ki bana arkadaşlar kendi aralarında küçük kubrick derlerdi: )[signature][hline]baby you're so vicious...
Sosyal ağlarda paylaş

mehmet kösemen, ahah!güldürmeyin beni! ben o adamla aynı lisedeydim, bu kadar kendini beğenmiş, burnu havada, karı kıza aşırı düşkün, çirkef, çıkarcı bi insan hiçbişey olamaz. olsa da kimse tanımaz onu.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

çıkarcı, güvenilmez bi adam. kompleksleri var. bunları aşmadan bişey yapamaz, henüz bişey yapabilmiş değil. ha, çizim konusunda olağanüstü yeteneklidir ona lafım yok.[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
i see kız people

Sosyal ağlarda paylaş

Valla Kameramla Kampüste'yi kazandı. Oradaki kısa filmlerini de çok beğendim. Gerçekten yetenekli. Ki kişilik olarak son derece hıyar ve şerefsiz bir yığın kişi işini inanılmaz iyi yapıyor. Örneğin bazı futbolcular. Şöyle ingiliz, frikik atar, orta açar. O adam mesela... Kişiliği beni ilgilendirmez, adam yetenekli. İyiy bi yönetmen. Film çeksin de izleyelim :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

Kubrick'in tarzı gerçekten çok ilginçtir, Clockwork Orange'ı ilk izleyen hemen herkesin tepkisi aynıdır "abi filmdeki diyaloglar kafiyeli mi ne yaa?".
Gerçekten de kendisi de bir filmin şiir gibi olması gerektiğini söylemiştir bir röportajda.
Ancak bu şiir-gibi atmosfer sadece diyaloglardaki kafiyeden ve shakespearvari ağır, ingiliz ağırlıklı kelime dağırcığından kaynaklanmamaktadır, özellikle Clockwork Orange'da dikkat ederseniz filmde geçen olaylar falan tam bir şiir gibi akıp gidiyor...[signature][hline]AthleT, 24 Ekim 2005 13:42 tarihinde demiş ki:
Bu adam suçlu olmasa yargılanmaz.!
Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...