Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Arathi Basin'de exploit

Sensible

Öne çıkan mesajlar

said:
Darklight1903, 31 Ekim 2005 10:38 tarihinde demiş ki:
said:
cashar, 31 Ekim 2005 08:14 tarihinde demiş ki:
Bende aynı yeri kullanıyorum tahminim ama benim olduğum yere gayet güzel vuruolar farkedince.
Hea bu arada NE -> starfire/aimedshot/flag tag , Paladin -> Bubble tag
Sizin hayatınız abuseken bu şekilde mamalamanız çok komik...

sen bu oyunu ne kadar cok biliyosun ? paladin sadece neutral bayraga bubble girebilir ki bunu yapan daha once gormedim. sahsen bizim paladin arkadasimiz kesinlikle yapmiyor yap desen bile. kodo ile bayragi alan herifin ustunu kapatip target aldirtmamalar falan. tabla yap. oldu canim tabla yapana kadar kessinler seni :) bu arada dedigim seye bug abuse degil diyen arkadaslar beni ab de bulsun ayni yerde bulusup bakalim napicaksiniz oradaki adama melee classlar. range yine vurur ama bs ye giden adamin range attack yapabilmesi sart degil.

Hemen ne kadar biliyorsun muhabbetine girmişsin çok gereksiz bence..
Kimene kimin ne kadar bildiginden adam Palaların pasif bayrakları balonla almasından bahsediyor sen nasıl bir girişi yapıyorsun..

Nedense Paladinlerin fln yaptıklarını haftalardır kimse bahsetmiyor ama bu direk çok onemli haftanın bugı oluyor..

Sen bunu yapan paladin hiç görmedin belki ama ben bunu yapmayan paladin gormedim...

Paladinlerin balonu ile taurenlerin bayragı içine almasını birmi tutuyorsun hoca? sheep fear gibi bir sürü seçenek var baygarı içine almış tauren için peki ya shield açmış paladin için 1 tane seçenek var mı ?

Yani karşılık verecem derken çok komik ornekler veriyorsunuz bazen..[signature][hline].:[ Lady Caprice Xante ]:. The Sole Survivor
Sosyal ağlarda paylaş

Ben kocaman ağaçların arkasına saklanıp arkadaşlarımı heal ediyorum hiçte line of sight olmadı bunun bug oldunuda sanmıyorum çünkü heal büyüsü kullanırken heal attığın adama dönük olman gerekmiyor. Ben burda bug göremiyorum o yüzden. Ben ona melee vuramıyorum o bana büyü atıyor nasıl bi bugdır onu anlamış değilim, kat olan her yerde veya çıkışının sana uzak olan bi tepenin üstündeki adam, salak mı aşa insin sana ok veya büyü atsın ordan atacak tabi adı üstünde range damage. Ben kaç kere önümdeki küçük tepenin içinden çıkıp bana gelen fireball gördüm ama bu oyun moturunun bi bugı olarak geçti aklımdan hiç abuser demedim karşı tarafa. Bahsi geçen kişiyi tanımam ama size böyle 2 rank kaybettirmişse helal olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

bencede bug değil sonuçta hayaların arkasından heal aoe bilimum büyü atılabiliyor bugün bakındım söylediğiniz yere kamera açısı değişince yukarıyı görebiliyorsun bilmiyorum bana legal gibi geldi

hazır arathi tartışılırken bugün ilginç birşey oldu benmi yanlış biliyorum sorayım

şimdi yanlış hatırlamıyorsam 1.8 patch ile arathi nin başlaması,devamı ve ödülü konusunda değişiklikler oldu ödülde sorun yok ama bildiğim kadarıyla 10 adam toplanmadan başlamıyor hadi inv lar geldi bir kısmı girmedi diyelim gene 11. adamların girmesi için karşılklı insanların girmesi gerekiyordu bugün 14 e 8 arathi yaptık bana anlamsız geldi[signature][hline]Legions of Ebonlore
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Darklight1903, 31 Ekim 2005 10:38 tarihinde demiş ki:
kodo ile bayragi alan herifin ustunu kapatip target aldirtmamalar falan. tabla yap. oldu canim tabla yapana kadar kessinler seni :)

siz de aklinizi kullanin, bi druid'e +ap/size pot icirip ayi yapin, gnomelar girsin icine taglasin.
ayni sey alliance'da mumkun olmasa bisey demicem ama mumkun, su kodo tagdan sizlanmayin artik.[signature][hline]oyle iste.
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer gerçekten meleenin vuramadığı bir yerde durup atıyorsa exploittir.
Yok LOS falan sıkıştır, arkadaşım, bu bir oyun, taşın, ağacın arkasından büyü müyü herşey atılır, Düz ovada oynamıyoruz oyunu heryer tümsek, taşın içinden geçmezse bişeye yaramaz ranged classlar.

Wormix, bizim grubumuzda girer bazen oyuna.Şikayet duymadık şimdiye kadar , shadow priest bi tip pek bi işe yaramaz yani..[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Excesse.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CapriceXante, 31 Ekim 2005 13:45 tarihinde demiş ki:Sen bunu yapan paladin hiç görmedin belki ama ben bunu yapmayan paladin gormedim...

Demekki seninle aynı AB'ye hiç girmemişiz. Buble ile flag almayı yanlış buluyorum ve HİÇ ama HİÇ yapmadım. Exploit sayılsın sayılmasın. Maksat zevk almak oyundan. Sana bakan ve hiç birşey yapamayan 10 kişiyi gıcık etmek değil. Ama AB'de cidden exploit sayılabilecek şeyler var ve millet çatır çatır kullanıyor. Büyülerin Line of Sight hatası vermemesi bence bu kategoriden.

Galanar - BL - Lvl 60 Pala - Invadoria[signature][hline]Kemirgen.net Patinin başına yine iş gelirse temas kesilmesin diye
Merlinin Kazani çalışanı
Evli ama kılıbık değil... (Eşinin adı KapI :D)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...