Anelor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 evet gamma ray hakkinda bana bilgi verebilir misiniz guzel sarkilarini falan da solerseniz iyi olur bi tek lake of tears i dinledim guzeldi baya beyendim power mi yapiolar nedir olaylari?[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Gamma Ray diye bi şarkıları var, onu bilir onu söylerim... Gamma ray gamma ray gamma gamma gamma ray[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 [Bu mesaj Darko tarafından 31 Ekim 2005 19:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bi kere gamma-ray dedinmi akan sular durur bende.. :D en iyi albümü bana göre Land Of The Free ve No World Order dır.. Land of the free,future world,eagle,Heaven or hell en sevdiğim şarkılarıdır. grubun solisti kaii ye gelince öyle ses kimsede yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ayrıca Power Metal yapıolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 belli zaten powerci olduklari bi lake of tears i dinledim super sarki az once heaven or hell i indirdim eh iste fena deil ama o lake of tears daki guzellik yok bence neyse su dier sarkilarini da indiriyim[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 nadir slow şarkılarındandır-sanırım tek-lake of tears ama gerçekten güzeldir..power anlamında future world ve heart of unicorn live larını dinlemenizi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 çoğu şarkıları güzeldir indir işte bulduğunu. : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 mmm ya ne biliim pek guzel degil gibi yani bole bg e benziyor hafif ama bi bg kadar basarili olamamislar bence ama genede dinlenir neyse yardimlariniz icin saolun dipnot:bu msji atmamin tek sebebi post kasmak napiim 994 post war madalyaya az kaldi :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Linu Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 bg ye benzemio bence o ayrı bu ayrı ayrıca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 saf power metaldir kai hansen imzali her seyde oldugu gibi fena degildir, en son bu aralar bir album cikariyorlardi sanirim dinlemedim daha[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 son zamanlarda başladım dinlemeye baktım çok önceden bir konu açılmış tekrar açmayım dedim dinlemek isteyenlere Rebellion in Dreamland adlı parçalarını tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2007 Bir tek Power Plant albümlerini dinledim şu ana kadar. Razorblade Sigh gerçekten şahane (özellikle sonlardaki oktav katlayan vokal) ama onun dışında klasik power gibi geldi. :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Konser yaklaşırken daha fazla şarkı önerisi bekliyorum Gamam Ray'den.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2007 Somewhere Out In Space albümü guzeldir o albümden Beyond the Black Hole, Somewhere Out In Space ve Shine On u oneririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2007 Bu amcalar tahminen ne çalacaklar şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar