Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haksizlik bu!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Biz bir tane bulamiyoruz, meclisteki cok e$li AKP milletvekilerinin sayisi 5'e cikmis :([signature][hline]WoW EU - Magheridon
Penthesilea, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
elm, 23 Ekim 2005 22:49 tarihinde demiş ki:
Forgiverıda suçlamamak lazım belki hayatı boyunca kızlar onu ezmiş şeriat gelince istediklerini yapıcak , belki 5 tane kadınla evlenicek hayalleri vardır belki onunda.
Mesaj tarihi:
çok eşli mi?

oha?!?

nasıl ya? buna izin yokki nasıl yaparlar lan? oha ya aklım almıyo[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
Uçkuruna söz geçiremeyen milletvekili sayısı 5 olmuş diyor arkadaş işte.

Sapıklıktır çok eşlilik başka birşey olamaz.

Birde bunu güzelim islam dinine yıkmıyorlarmı varya işte bunlar cehennemin kömürleri olacaklar gibi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
arkadaslar

nasil yucel askin konusunda "yargisiz infaz" yapilmasina karsi ciktiysak, ayni tutumu burda da surdurmemiz gerek. hemen gaza gelmeyin. su iki sorunu cevabini rica edicem penthden:

=>haberin kaynagi nedir?

=>kimmis bu milletvekilleri?
Mesaj tarihi:
http://www.haber3.com/detay.haber3?id=66955

İşte Altaylının köşe yazının ilgili bölümü:

Cumhurbaşkanı'nın AKP'li milletvekillerini Çankaya Köşkü'ne "eşli" olarak çağırmaması hep eleştirildi.

Ancak son ortaya çıkan gelişmeler gösteriyor ki, Cumhurbaşkanı haklıymış.

AKP'li vekillerin pek çoğunun birden fazla eşi var.

Cumhurbaşkanı "hangi eşi" çağıracak? Diyelim ki, böyle bir davet yaptı ve hangi eş olduğunu yazmadı. Ya adamlar "bütün eşleriyle birlikte" gelirse onca insan Çankaya Köşkü'ne nasıl sığacak..

Sabah [ Fatih ALTAYLI ]

27 Ekim 2005 - 10:57 987

[Bu mesaj CorteZ tarafından 28 Ekim 2005 06:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=3433522

TBMMde bazı AKP milletvekillerinin imam nikahlı sekreter ve danışmanlarının bulunduğu haberi üzerine, Meclis çalışanları ve milletvekillerinin apartman komşularından ihbar yağmaya başladı.

Biri Güneydoğu, diğeri Orta Anadoludan AKP milletvekili seçilen, Dikmen Vadisine bakan aynı apartmanda sekreter ve danışmanlarına ev ve Peugeot marka otomobil aldıkları belirtilen iki milletvekiline ilişkin haberler, TBMM kulislerine bomba gibi düştü. Günün kulisinin Hürriyette yayınlanmasının ardından, üç yeni isim ortaya çıktı. Böylece, imam nikahlı ilişkilerin odağındaki AKPliler beşe yükseldi. Biri AKP Genel Başkan Yardımcısı, diğeri TBMMye bağımsız girerek AKPde siyaset yapmaya devam eden iki AKPlinin çok eşlihayatlarından söz ediliyor. Ayrıca, Refik Belendir Caddesinde, perdeleri sürekli kapalı tutulan ve sadece haftasonları ziyaret edilen ofis-evi bir AKPli Güneydoğu milletvekili ile sekreterinin sık sık ziyaret ettiği ifade ediliyor.

[Bu mesaj CorteZ tarafından 28 Ekim 2005 06:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
tmm hoca cool down :-)[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Mesaj tarihi:
adamların dokunulmazlıgı var yaw karışmayın seks hayatlarına:)
şaka bi yana para guç koltuk neler getiriyor hep beraber goruyoruz bu yuzden bu adamlar politikadan asla vaz gecemiyorlar cunku getirisi cok:P[signature][hline]Kerem zerker rr5l5 excal/mid
Elturco warlock rr6l1 excal/mid
Arikan hero rr3 pryd/hib
Kokokoko rr3 friar/camlan
Mesaj tarihi:
insanı çilden çıkartıyor bunlar yaaaa...
benim anlamadığım resmi olarak sadece tek bir eşle evlenme hakkına sahip olduğumuza göre, ve bu adamlar evde bir den fazla kadınla yaşayıp, seks hayatına sahip olduklarına göre, bu ne kategorisine girer...[signature][hline]-"When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools..."
-"The lesson is in the struggle, not in the victory!"
-"Its ok to kiss a fool, its ok to let a fool kiss you, but never let a kiss fool you!"
Mesaj tarihi:
Hakikaten bu tarz insanların ne kendilerine ne de etrafındakilere saygıları YOK!! Eh tabii bu kişiler de yurdu, devleti yönetenlerden olunca insanın daha da canı sıkılıyor..
Ama benim asıl canımı sıkan, onları "yetki sahibi" yapanlar...???[signature][hline]-"When we are born, we cry, that we are come to this great stage of fools..."
-"The lesson is in the struggle, not in the victory!"
-"Its ok to kiss a fool, its ok to let a fool kiss you, but never let a kiss fool you!"
Mesaj tarihi:
@dory
hangi ülkede yaşadığan dikkat et ondan sonra böyle bir soru sor. eline kalbine koy ve kalbini dinle.. sence hangi iş doğru gidiyor bu ülkeden.

az önce telekom ile görüşüyoruz. işte yaşananlar.
Telekom - Net'inizde sorun yok
Zergling - eee net yok.. nasıl sorun yok ?
Telekom - ben sizi tekrar ariyacam.

5 dakika geçer..

Telekom - eft şuanda sorun yok..
Zergling - eee yine yok..
Telekom - modem değiştirin bizi arayin.

30 dakika geçer...
Zergling - modem'i değiştirdim gene net yok ..
Telekom - birde sprinter'i değiştirin. Tekrar arayin.
Zergling - tamam..

15 dakika geçer...
Zergling - eee gene yok..
Telekom - yeni hat alın.
Zergling - garanti veriyor musun ?
Telekom - Türkiye'de hiç birşeyin garantisi yoktur..

Zergling - boyle telekomun ......... ...............[signature][hline]Admin gören masum Zergling!! Koçum benim!!
Zergling
Sponsored by Coca-Cola
Mesaj tarihi:
said:
Zergling, 28 Ekim 2005 12:53 tarihinde demiş ki:
@dory
hangi ülkede yaşadığan dikkat et ondan sonra böyle bir soru sor. eline kalbine koy ve kalbini dinle.. sence hangi iş doğru gidiyor bu ülkeden.

az önce telekom ile görüşüyoruz. işte yaşananlar.
Telekom - Net'inizde sorun yok
Zergling - eee net yok.. nasıl sorun yok ?
Telekom - ben sizi tekrar ariyacam.

5 dakika geçer..

Telekom - eft şuanda sorun yok..
Zergling - eee yine yok..
Telekom - modem değiştirin bizi arayin.

30 dakika geçer...
Zergling - modem'i değiştirdim gene net yok ..
Telekom - birde sprinter'i değiştirin. Tekrar arayin.
Zergling - tamam..

15 dakika geçer...
Zergling - eee gene yok..
Telekom - yeni hat alın.
Zergling - garanti veriyor musun ?
Telekom - Türkiye'de hiç birşeyin garantisi yoktur..

Zergling - boyle telekomun ......... ...............

ee ne alakası var telekom da bi kaç salak var diye ülke mi gidicek elden[signature][hline] Loves are masturbating now..
  • Yeni Oluştur...