Voys Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Eski topic uplanmıyor yenisini açtım. 18 eylülden itibaren yeni yayın döneminde saat 21:00'da cnbc-e de. benim sorum : şu an kaçıncı sezon kaçıncı bölümdeyiz?[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2005 En son 6. sezon 3. bölüm olan triangle vardı geçen hafta, bugün de onun tekrarı oldu. Bu hafta da 4. bölümden devam ederler heralde. X-Files bölümleri için tık[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 9. sezonda olan serinin niye 6. sezonundalar ki?[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Dizi coktan bitti arkadasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 demek istedigim bi ara haftaici her gun yayinliyolardi. hala nasi olduda 9. sezona gelemediler...? (fazla mi cevir kazi yanmasin gozukuyo nedir ;))[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 11 Eylül 2005 04:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 züşt. 9 sezon var mı x files...[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 bana diilmiş pardon. [Bu mesaj Voys tarafından 11 Eylül 2005 11:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 said: riglous, 11 Eylül 2005 03:40 tarihinde demiş ki: 9. sezonda olan serinin niye 6. sezonundalar ki? X-files'ın yeni bölümü çekılmıyor artık. 9. sezonda degıl - 9 sezonluk bir dizi yani. cnbc-e 2-3 yıl önce 1. sezondan başlattı şu an 6. sezona gelmiş.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 cnbc-e sadece bir dönem diziyi her akşam yayınladı 5. sezon ile 6. sezon arasında bir de sinema filmi vardı vs. vs. söylentilere göre en güzel sezonlardan birisiymiş 6(bi de 7) seyredip görücez de, her akşam makul bir saate falan alsalardı diziyi çok daha güzel olurdu bence[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Voys hocam meraktan soruyorumda okadar bilmem kaç sayfalık bılmemkac yuz mesajlık X-files topici oldugunu gorup oraya yazmak yerıne neden yenısını actınki? Yani o x-files topici okadar uzun dayanmasının nedeni herkesin yenı konu acmak yerıne oraya yazmasıydı ılgılı dusundugu şeyi. Neyse yani sadece merak ettim[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=69432 1 yıldan daha eski konu başlarına mesaj atamazsınız[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Şimdi farkettim yanıtla deyınce 1 yıldan once ki baslıya atamazsınız diyor. Sorada paticik.com bolumundeki dynamickin yazısınıda okudum anladım olayı tamamdır :) [Bu mesaj BlaCk tarafından 11 Eylül 2005 15:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creel Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 adam kocamanda yazmısh basta :p nie okumadan direk atlarsinizki (genelleme blackcim:p) valla cnbce de sinir bozucu oluo 6inci sezona basladik derken arada (5in sonlaridna) bazen 4 e atliodu nolyoz moduna giriodum islala adam gibi sirayla izletebilicek kabilyete sahip birileri vardir oralarda[signature][hline] "All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner Deviant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 scully skinner'ı öptü. öldüm bittim o sahnede cinayet çıkacakdı az kalsın. sonra mulderıda öptü kapattım televizyonu.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 başladı bugunkü bölüm.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ciddi ciddi ilginç bir bölüm bu sefer ki=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 ben en baş sahneyi kaçırdım 1dk lık falan bütün olay ordaymış pf. mulderın ayna karşısında yaptıkları çok komik oldu ama 2 kişi karşılıklı yaptı ve çok bellı oldu ayna olmadıgı. hareketlerden çok ona güldüm[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 18 eylül 21.00 de yayınlanacak olan şey ne acaba, bahsi geçen filmi mi yayınlayacaklar, kafam karıştı... ilk sahneyi ben de seyretmedim ama tparladık sonradan[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 oha diorum, ciddi ciddi ilginç bir bölüm olmuş[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine raistlinn i kalbimde yaşatıyorum CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki: Karı istiyorum yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 to be continued yazan yere koyayimmmmmm ühüh[signature][hline]ben BombaciMulayim [Bu mesaj LiquiD tarafından 11 Eylül 2005 21:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Ben daha once ızlemıstım bugunku yayınlanan bolumu TGRT'de bı kac yıl once Cok enteresan bı bolum mulderın o adamla kimlik degistirmesi olayı :) Bidahaki bölümü izlemedim ama bende merak edıyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Kertenkele ile Pilotun yer deiştirmesi de baya ilginç. Hadi onu geçtim o benzin istasyonu sahibi neye dönüştü öyle anlayamadım[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2005 haydaa işin yoksa bekle 1 hafta=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 said: Toledor, 12 Eylül 2005 00:27 tarihinde demiş ki: Kertenkele ile Pilotun yer deiştirmesi de baya ilginç. Hadi onu geçtim o benzin istasyonu sahibi neye dönüştü öyle anlayamadım pilot yerli kadına dönüştü, kertenkeleye dönüşen benzincinin sahibiydi.[signature][hline]Voic3 arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki: kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki: en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2005 Hayır, Uçakta 2 pilot vardı Biri yerli kadına dönüştü Brininde göğüsten yukarısı bi kayanın ordaydı garip garip hareketler yapıyordu. Kertenkeleninde Kafa bölgesinden aşşası taşın dışındaydı. Zaten sonradan oldu o benzinci olayı[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar