Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

X-Files

Voys

Öne çıkan mesajlar

Eski topic uplanmıyor yenisini açtım. 18 eylülden itibaren yeni yayın döneminde saat 21:00'da cnbc-e de.

benim sorum : şu an kaçıncı sezon kaçıncı bölümdeyiz?[signature][hline]Voic3
arcane, 14 Ocak 2005 10:17 tarihinde demiş ki:
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

Fistan, 19 Ocak 2005 23:53 tarihinde demiş ki:
en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 11 Eylül 2005 03:40 tarihinde demiş ki:
9. sezonda olan serinin niye 6. sezonundalar ki?

X-files'ın yeni bölümü çekılmıyor artık. 9. sezonda degıl - 9 sezonluk bir dizi yani. cnbc-e 2-3 yıl önce 1. sezondan başlattı şu an 6. sezona gelmiş.[signature][hline]Voic3
kola kokulu parfüm olmamalı, içecek hali bile yeterince tehlikeli.üstüne bir de bayanlar parfüm olarak kullanmaya başlarsa kendimi kontrol edebileceğime garanti veremem

en iyi süt bi ineğin memesine eğilip cork cork içine cekmektir.ama yıkiycaksın önce memeleri.
Sosyal ağlarda paylaş

cnbc-e sadece bir dönem diziyi her akşam yayınladı

5. sezon ile 6. sezon arasında bir de sinema filmi vardı vs. vs.

söylentilere göre en güzel sezonlardan birisiymiş 6(bi de 7)

seyredip görücez de, her akşam makul bir saate falan alsalardı diziyi çok daha güzel olurdu bence[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine

raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
CusTodeM 3 Eylül 2005'te Rock'n Coke'da demiş ki:
Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Voys hocam meraktan soruyorumda okadar bilmem kaç sayfalık bılmemkac yuz mesajlık X-files topici oldugunu gorup oraya yazmak yerıne neden yenısını actınki?

Yani o x-files topici okadar uzun dayanmasının nedeni herkesin yenı konu acmak yerıne oraya yazmasıydı ılgılı dusundugu şeyi.

Neyse yani sadece merak ettim[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

http://forum.paticik.com/view.php?id=69432

1 yıldan daha eski konu başlarına mesaj atamazsınız[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

adam kocamanda yazmısh basta :p nie okumadan direk atlarsinizki (genelleme blackcim:p) valla cnbce de sinir bozucu oluo 6inci sezona basladik derken arada (5in sonlaridna) bazen 4 e atliodu nolyoz moduna giriodum islala adam gibi sirayla izletebilicek kabilyete sahip birileri vardir oralarda[signature][hline]
"All those moments will be lost...In time...like tears...in rain." /Bladerunner

Deviant
Sosyal ağlarda paylaş

scully skinner'ı öptü. öldüm bittim o sahnede cinayet çıkacakdı az kalsın. sonra mulderıda öptü kapattım televizyonu.[signature][hline]Voic3

Sosyal ağlarda paylaş

başladı bugunkü bölüm.[signature][hline]Voic3

Sosyal ağlarda paylaş

ben en baş sahneyi kaçırdım 1dk lık falan bütün olay ordaymış pf.

mulderın ayna karşısında yaptıkları çok komik oldu ama 2 kişi karşılıklı yaptı ve çok bellı oldu ayna olmadıgı. hareketlerden çok ona güldüm[signature][hline]Voic3

Sosyal ağlarda paylaş

18 eylül 21.00 de yayınlanacak olan şey ne acaba, bahsi geçen filmi mi yayınlayacaklar, kafam karıştı...

ilk sahneyi ben de seyretmedim ama tparladık sonradan[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

oha diorum, ciddi ciddi ilginç bir bölüm olmuş[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star

Karı istiyorum yaa
Sosyal ağlarda paylaş

Ben daha once ızlemıstım bugunku yayınlanan bolumu TGRT'de bı kac yıl once

Cok enteresan bı bolum mulderın o adamla kimlik degistirmesi olayı :)

Bidahaki bölümü izlemedim ama bende merak edıyorum.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Toledor, 12 Eylül 2005 00:27 tarihinde demiş ki:
Kertenkele ile Pilotun yer deiştirmesi de baya ilginç. Hadi onu geçtim o benzin istasyonu sahibi neye dönüştü öyle anlayamadım

pilot yerli kadına dönüştü, kertenkeleye dönüşen benzincinin sahibiydi.[signature][hline]Voic3

Sosyal ağlarda paylaş

Hayır, Uçakta 2 pilot vardı Biri yerli kadına dönüştü Brininde göğüsten yukarısı bi kayanın ordaydı garip garip hareketler yapıyordu. Kertenkeleninde Kafa bölgesinden aşşası taşın dışındaydı. Zaten sonradan oldu o benzinci olayı[signature][hline]Ben sevdanın oturduğu sokakta oturuyorum
Geceler hiç bitmiyor ben hiç uyumuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...