kermit Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 ben bi keresinde küvette uyumayı denedim de ağzıma su kaçıyo uyurken anlayamadım neden acaba[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 kolanlayı dök ensenden aşa sonra vantilatör karsısına geç üşümessen nukbasliklikiz gibi olim :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 said: DynamicK, 02 August 2003 22:20 tarihinde demiş ki: kolanlayı dök ensenden aşa sonra vantilatör karsısına geç üşümessen nukbasliklikiz gibi olim :)[hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net kolanyayı sevmıyorumbaska cozum yokmu ?[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 hmm alkol yap o zaman saf alkol :)[hline] Durmak ölüm, taklit uşaklıktır; çalışmak ve yetişmek ise hayat ve özgürlüktür. L.Y. Rauch Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 yakacanmı benı? kermıt[hline]Bugun Bir Garibim... Metall Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar