bondtaz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 18:40:ERROR:Bad Spawn point uid=0400105ae, id=0 bune anlayamadım anlayan varsa yazsın lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 .gouid 0400105ae yazdiktan sonra ordaki nesneyi .remove ile sil, save al duzelecektir.[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bondtaz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ya baya bi cikiyo nasıl hepsını sılıcem bılıyomusun yoksa teker teker kasıcakmıyım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 scriptlerinde sorun vardir, yada spawn falan yerlestirirken yanlis yerlestirmissindir. bizim bi salata arkadas var, spawn yerlestirirken world gem'i koymus, ekran degistirmis, daha sonra spawni yerlestirdi diye yanindan ayrilmis, konsola bi baktim bi dunya hata. 20-25 tane kadar oyle yapmis, tek tek gezip sildim ben, ama sendekiler silinmeyecek kadar coksa world dosyasini degistirebilirsin.[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bondtaz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 haa anladım tesekkurler bı sorum daha olacak ben serverı 2 saat acık bıraktım bılgısayarımda ve deneme amaclı actıgım player char hala cıktıgım yerde duruyo oyundan cıkmamıs :D 2 sattır aynı yerde :D napcaz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=135692[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hatalı vendorları silmek için [function vendorsil] foritems 65000 if (==i_worldgem_bit) //id sinden emin deilim dogrusunu yaz if (==0) remove endif endif endfor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 foritems 65000 if ( == i_worldgem_bit) && !(>) remove endif endfor edik: endfor[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman. BabacumMostors, 07 Ekim 2005 18:18 tarihinde demiş ki: sevişin derken de birbirinizi skin demiyorum sevin diyorum nsanı insan olduğu için sevin [Bu mesaj Heimdall tarafından 31 Ekim 2005 20:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar