ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 çocuk ztn aylardır kızın ismini sayıklıyor gelmeyin üstüne aaa :D di mi cnm ?:D ama bu kız var ya bu kız:P hem hayır diyo hem de çocuga ümit veriyo sinir olurum böyle tiplere bnm de vardı bi tane:P sonra ayrıldık ztn ama şu an ayda yılda bir aklımın ucuna geldiği olur.sen de unutursun merak etme[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: ruby, 30 Ekim 2005 18:43 tarihinde demiş ki: çocuk ztn aylardır kızın ismini sayıklıyor gelmeyin üstüne aaa :D di mi cnm ?:D ama bu kız var ya bu kız:P hem hayır diyo hem de çocuga ümit veriyo sinir olurum böyle tiplere bnm de vardı bi tane:P sonra ayrıldık ztn ama şu an ayda yılda bir aklımın ucuna geldiği olur.sen de unutursun merak etme yoksa o kız senmisin:D[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ya 2 sayfa yazı olmuş adamın problemim dediği şeyle ilgili kimse laf etmemiş doğru düzgün.. Kardeşim sende geyik yapar gibi derdini anlatmışsın kızla çıktın ayrıldın mı yoksa çıkma teklifi ettin mi ne bilim azcık ayrıntı anlatırsan olayı insanlar geyik yapmak yerine yardımcı olmaya çalışabilir....[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: vengefuler, 30 Ekim 2005 18:44 tarihinde demiş ki: said: ruby, 30 Ekim 2005 18:43 tarihinde demiş ki: çocuk ztn aylardır kızın ismini sayıklıyor gelmeyin üstüne aaa :D di mi cnm ?:D ama bu kız var ya bu kız:P hem hayır diyo hem de çocuga ümit veriyo sinir olurum böyle tiplere bnm de vardı bi tane:P sonra ayrıldık ztn ama şu an ayda yılda bir aklımın ucuna geldiği olur.sen de unutursun merak etme yoksa o kız senmisin:D aman Allah korusun :D çok sinir bi kız o :D salak kız madem hayır diyosun ne oynatıyosun di mi:D[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hehehe yani bugunun yarınıda var:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames flies the last winged unicorn With its magic breath of innocence rising to the crystal throne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ay cnmzz şimdi naapcaaan biliyosunnmuu. Şimdi gitcen bi kızaaa "ay kıııız" dicen "gel seninle bir olup şu kızı kıskandıralooğğm" oda "ayh tamam cnmz" dicek.. Olmazzsaa alcaksan kızı karşınaaa tutup saçını başını yolcaksıın. Ay dert etme böyle şeyleri sen. Geçer cnmz : PPP : ))) : PPppP[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yapmak istediğin şey bu kızla bi ilişki ise onu seviosan kesinlikle kıza ezilmemen lazım zaten benim fikrim nacizane eğer bir kız saygı duymayacaı bir adam tarafından seviliosa neden onla birlikte olsun ... yanlız kaldığın zaman ciddi bi şekilde düşün bu kız o mu yani sana bişi katıcakmı bi artısı olucakmı sonra onun için "ay" la bence.. sevgiler..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Aradhell, 30 Ekim 2005 18:42 tarihinde demiş ki: bide uste çıkmaya çalışıo, nasıl begenemzsen okumazsın, burası ortak bir forum senin yazma hakkın kadar bizim de eleştiri hakkımız var ve senin yaptıgın davranış boyle birşey işte neyse uzatma ya hem uzatma diosun hemde sonradan gene laf atiosun.ben baska bisi demiyorum.[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 moralim bozuktu sinirliydim biraz kusura bakma sana karşı bişey değil pardon[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Voys Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: jacabo, 30 Ekim 2005 17:40 tarihinde demiş ki: said: Voys, 30 Ekim 2005 17:30 tarihinde demiş ki: unutamazsınki sen çok biliyosun sende pek eksik sayılmazsın ;)[signature][hline]Voic3 RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 A$k insana yapamadıklarını yaptırır derler, takma kafana demicem takılmayacak gibi değildir.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki: Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar. BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Aradhell, 30 Ekim 2005 17:52 tarihinde demiş ki: ee bana siktir ordan dedi =) çok guzel soluosun bida sole dedim ya sen çok ilginçsin dedi =P tobee[signature][hline]4 8 15 16 23 42 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Anelor, 30 Ekim 2005 17:27 tarihinde demiş ki: ya bi kiz war kizin bi suratima kufur etmedigi kaldi ama kizamiyorum!!!!! onun yerine kendimi dovuyorum ya oooooof napcam ben nasil unutucam ay yetti be asik oldum seviyorum demek istemiyorum cunku unutmaya calisiyorum ama olmuyooooo... kaptırma kendini,hepsi yalan nasi olsa...[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 gurur yapmayı öğren.[signature][hline]"Hayatın en büyük trajedisi çok çabuk yaşlanmamız, ama çok geç akıllanmamızdır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Anelor, 30 Ekim 2005 17:33 tarihinde demiş ki: ya tam soldati actim bole ok e bassam gircem oyuna kiz girdi baktim ekrana kiz mi ok mi kiz mi ok mi die sonra kiz dedim kendimi dovmeye basladim yani ÖÖÖÖÖÖÖ artik ama engel olamiyorum yalan söyleme biliyodun soldatta benim olduğumu o yüzden girmedin :D[signature][hline]:0) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 krus sen hic konusma adami gecen gun yendim gurur yapti uzuldu hatta ayna karsinisa gecip agladigini bile soleyenler war o yuzden bakiorum krus warsa ya onu bilerek iskaliyorum yada cikiorum oyundan yazik cocuga ;)[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar