Slider Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Arkadaşlar bu Rush süper bi grupmuş ya çok hoşuma gitti davulda Neil Peart varmış. Mike Portnoy'un en sevdiği gruplardan birisi. Neyse Rush dinleyenler vardır kesin dinlenesi parçaların isimlerini verirseniz sevinirim. (Gerçi hepsi güzeldir.) Edit: Typo [Bu mesaj Slider tarafından 30 Ekim 2005 12:40 tarihinde değiştirilmiştir]
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 çok şarkısını dinlemedim ama dinlediklerim fena degildi. tom sawyer ve subdivisions.
Slider Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bendede subdivisions ve limelight var ikiside çok hoşuma gitti ama özellikle subdivisions.
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ha bir de o baterista solosunu oneririm neil peart ın.
Djan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 2112 Tom Sawyer Red Barchetta Yyz Vital signs The twilight zone Tears Entre Nous Different Strings Album olarak Moving Pictures, Permenant Waves.
Ryan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 working man , circumstances , limelight , fly by night .. daha gider bu, sen en iyisi full discography cek.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Slider Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 saolun arkadaşlar. şu listelediklerinizi bi çekeyim ilgimi çekerse full çekerim =)
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sen çek. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die.
lizardking Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 the big money need some love before and after #1 favorim .anthem . . bütün albümlerindeki 75 96 yılları arasındaki bütün şarkılarını bilirim.. esasında tün şarkılarının özü aynıdır sololara özellikle dikkat edin gitar çalanınız varsa özellikle rush ı dinlemelerini öneririm.rush şarkılarından bi kaç geçiş bi kaç ritm bi kaç nota yakalarsınız ilerde bestelerinize çok yardımcı olur.. ama kanımca 76 yılı albümü all the world s a stage albümü en iyi albümleridir.. şarkılarını tek tek sorup download etceğine git bu albümlerini al...[signature][hline]~o O COMFORTABLY NUMB
Slider Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ok çekeyim. walla ben davulcuyum işte davullarıda hoşuma gitti baya sağlam.
bengii Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 coldfire derim kesinlikle. bayılıyorum ben yıllardan beri bıkmadım[signature][hline]ben sabahsiz gecelerin kucaginda bir cilekes sen ümitler ulkesinin karanliginda bir günes -orhan gencebay
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Test For Echo albümü efsane zaten, ilk bunu dinle yeter :D.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi...
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 şarkı isimlerini bilmiyorumda bi dvd si vardı bizim okulda fena deildi ordaki sarkılar[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 2112 necromancer yyz jacob's ladder tears(bunu dt coverlamıştı) ya daha çok var git full mp3ünü al veya indir harikadır rush:)[signature][hline]Likely or not, it's a dream that we keep and at odds with our senses we'll climb But if faith is the answer, we're already reached it And if spirit's a sign then it's only a matter of time
xieon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2007 nobody's hero süper bir şarkı sözleri falan
Mithr Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Freewill Tom sawyer 2112 The spirit of radio severim ben
_Mikael_ Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Son albümü Snake&Arrows çok şahane.Bütün albümlerini dinle öyle bir iki şarkıyla olmaz
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Ben bunu yeni öğrendim. R.I.P. Neil. https://www.rollingstone.com/music/music-news/neil-peart-rush-obituary-936221/
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Mesaj tarihi: Şubat 15, 2020 Geçen ay rahmetli oldu evet. Adamın hayatı bayağı drammış aslında, kızını karısını falan kaybetmiş, en son kendisi de yanlış hatırlamıyorsam beyin kanserinden gitmiş. Benim de youtube feed'ime Neil Peart ropörtaj videoları düşmeye başlayınca farkettiydim. Adamları ölüm ayırabildi anca /respect
Öne çıkan mesajlar