sarah Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 neyse.. ben gidince eklerim yenilerini artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 2. fotograftaki ters ı$ık fikri güzel fakat ke$ke biraz daha geni$ açıyla çekseydin. yada ben olsaydım öyle denerdim diyim daha dogru olsun. =) ama güzel çalı$malar.tebrikler.[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: sarah, 29 Ekim 2005 22:27 tarihinde demiş ki: neyse.. ben gidince eklerim yenilerini artık :) hadi bakalım...[signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wintermute Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Bathory, 31 Ekim 2005 06:03 tarihinde demiş ki: ...ke$ke biraz daha geni$ açıyla çekseydin.... [spo1=böyle iyi mi?][/spo][signature][hline]read the god damn .nfo file and save the GIGs, honey! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 For mother Russia!!! Kızıl Meydan'da resim çekmek veya video kaydı yapmak yasak diye biliyodum ben ya... Hadi neyse :)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar