Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stairway to Heaven'daki Reverse bölümü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burada çok detaylı bulamadım ve kendim bulmaya çalıştım şarkıda... sonunda buldum
Stairway To Heaven tersten çalınınca şu tarz bir cümle ortaya çıkıyor...(if there's a bustle.... bölümünün orada)

"oh here's to my sweet satan..the one who's little path would make me sad, whose power is satan..he'll give you give you 666 there was a little toolshed where he would make us suffer"

ve upload ettim... buyrun.(ses kaydedici rocks! =) )
stairway to satan[signature][hline]A country that's divided
Surely will not stand
My past erased, no more disgrace
No foolish naive stand
Mesaj tarihi:
Tamamı çıkıyo mu bilmiyorum da, Satan kısmını duydum yani ciddi ciddi...

Edit : Harbiden de yazıyı tutuyo...

[signature][hline][b]Hayatım hayatın için
Hayatım ölümün için
Ölümüm hayatın için
Ölümüm ölümün için

[Bu mesaj Asteroth tarafından 30 Ekim 2005 15:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Doğrudur, çıkar. O bölümü arkadaşımla kendimiz söyleyip ters çevirdik. Gitar ve güzel ses olmadığı için çok belli olmadı ama bayaa bi tutuyor. Lakin sözlerde şeytanı övmüyorlar. Aman Ormancı gibi bişey. Onun yolu beni mutsuz eder diyor. Sonra da üzgün şeytan diyor. Şarkı da umut şarkısı zaten. Satanist mesaj yok o şarkıda. Nikimden de anlaşılacağı üzere hastasıyım Led Zeppelin'in. O şarkının üstüne de şarkı tanımam. :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Ayrıca o linkteki topiğin son mesajlarında ekşi'de bulunabilir tam metni diyor. O mewtin yalan. Gerçekten çıkan sözler orada ilginç bir şekilde yok. Araya israil'i bile katmaya çalışmışlar. Yavaş diyorum. Rock tarihinin en büyük şarkılarından biridir.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Hepsini dinlemiştim. Manyak bi olay. :) Ayrıca o link sanırım yenilenmemiş olanı. Google'dan aratırsan iki yeni şarkı daha eklenmiş.
[spo1=Beatles]Bu arda Beatles'ın şarkısındaki "Paul is a dead man, miss him, miss him, miss him!" baya korkunç geldi bana ya. Sonunda ses artıyo falan ya :)[/spo][signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
O baştaki arpejin tamamı arak değil. İki şarkıyı da dinledim. Araklanan parça zaten sadece o arpejden oluşan kısa bi enstrümental ve sonunda bir iki notası farklı o arpejin. Ayrıca sözler, diğer müzik, o arpejin çalınış tarzı, en güzel solo seçilen aşmış solosu ve uyandırdığı duygular neyin efsane olduğunu kanıtlar.

Ekşi'ye stairway to heaven yaz. Orada arak hakkında ünlü bir Rock'çının sözünü göreceksin...[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Adamların çalışına bak, bi de Led Zeppelin'in. Devamına bak, soloya bak, içinde uyanan hislere bak, sonra gel arak de. Ve bi zahmet ekşide o sözü oku. O zman anlarsın Rock'n'Roll'u.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
Ben de o baştaki arpejden bahsediyorum zaten. :)
[spo1=O Söz]
ordan calmis burdan çalınmış haberleri uzerine belki de jim dickinson' un lafi akla gelmeli :
.. "rock 'n' roll hırsızlıktır. önemli olan birisinin çalıp çalmaması değil, daha ziyade niye, hangi miktarda ve ne kadar iyi çaldığıdır."
[/spo][signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
jim dickinson entellektuel klişelerle punduna getirmeye çalışmış milleti olmamış. jimmy page in stairway to heavenın arpejini arakladıgı gercegini degistirmiyor.

[Bu mesaj elvyn tarafından 30 Ekim 2005 21:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Tamam. Ben de araklamamış demiyorum. Ama iki şarkıyı da dinle ve hangisi efsane hangisi sönük bi şarkı anla diyorum. Bu arada tartışma için saol. Hep Stairway to Heaven ile ilgili tartışmak istemişimdir :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
zaten stairway to heaveni stairway to heaven yapan ne arpeji ne solosu. hepsi birleşince stairway to heaven oluyor. biri eksik olsa efsane olamaz.

ama sonuçta arpeji arak ehe
Mesaj tarihi:
:) Yaauv tamam arak tamam, tamam tamam arak yav arak yav gidin tamam arak yav :P[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
Mesaj tarihi:
arak mı değil mi ? arak mı değil mi ? arak mı değil mi ? arak mı değil mi ? hayır sen bana söyle şimdi arak mı değil mi ? YAW bırahın yaw çıkarın şu at gözlüklerini yaw[signature][hline]A country that's divided
Surely will not stand
My past erased, no more disgrace
No foolish naive stand
Mesaj tarihi:
ya yenitürkü şarkıları olduğu gibi araklayıp bize yıllarca dinletmiş, siz stairway to heaven'ın girişi arak diyorsunuz.

müzikte böyle şeyler olur.
amatörler esinler, profesyöneller çalar
[signature][hline]anonymity brings out the worst in people
BandRoLL

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 30 Ekim 2005 23:13 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Az önce canlı videosunu indirdim de. Stüdyo versiyonunda 20 saniye olan solo, 2,5 dakikaya çıkmış. Adam 2,5 dakka solo atıyor. İnanılmaz bir hızdave güzellikte. İnsan sıkılmıyor bile. Gitarı ağlatıyo adam. Bence indirip o soloyu izleyin ve bana söyleyin, Jimmy Page insan olabilir mi??[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Her Şey Paticik İçin...
  • Yeni Oluştur...