Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-Gaziantepspor

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

macı izlemeyenlerin kulaktan dolma ve radyodan dinleme seylerle gelip burda ahkam kesmesine sadece guluyorum.
papilanın iki hatası wardı.sedata ve appiaha kırmızı kart gostermemesiydi.penaltı cok netti tartısmaya bile gerek yok.[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

said:
zamo, 29 Ekim 2005 22:01 tarihinde demiş ki:
said:
Way, 29 Ekim 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
lol oturun sabaha kadar tartisin iste :) 3 puan fener in mi? fenerin okadar :)

İşte bu zihniyet yüzünden tüm kazıkları yiyoruz.Telekom da o yüzden kazık üstüne kazık atıyor bize.

Alexin ayağına basan yok adamın kıçı çarptı alex yere attı kendini.

sallamada sınır tanımıyosun,anteplinin kıcıyla pozisyonun alakası yok[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

alexe kontrolsüz giren antepli oyuncu nedeniyle penaltı haklı bir penaltıydı bence. kazanmak için her türlü varyasyonu deneyen ve son dakikaya kadar oyuna devam eden takımımı kutluyorum. inanıyorum ki berabere de kalsak yarınki maçtan sonra yine de lider olacaktık![signature][hline]hep destek,tam destek!
100. yılında şampuan olanlar, 101.de desonunuz aynı!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dr_mystere, 29 Ekim 2005 22:04 tarihinde demiş ki:
alexe kontrolsüz giren antepli oyuncu nedeniyle penaltı haklı bir penaltıydı bence. kazanmak için her türlü varyasyonu deneyen ve son dakikaya kadar oyuna devam eden takımımı kutluyorum. inanıyorum ki berabere de kalsak yarınki maçtan sonra yine de lider olacaktık!

bu sözünü sakın unutma[signature][hline]GALATASARAY

büyük başkan ile alakasız. cimcomun çok sakatı ve eksiği var, gençler de kolay gol yiyen bi takım deil. zaten takımınızın temposunda gözle görülür bir düşüş var bence.
yoksa mesin maçı ile havaya mı girdiniz?[signature][hline]hep destek,tam destek!
Sosyal ağlarda paylaş

abi çok ciddi söylüyorum siz futboldan anlamıyorsunuz.eğer burası bir forum olmasa cidden bildiğim tüm küfürleri ederdim size.böyle bir pozisyona net penaltı diyen bir zihniyet olmaz olsun[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

bak hala konuşuyo.adam kendini yere fırlattı[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN
Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki:
babamda beni ms paintle yaptı
Sosyal ağlarda paylaş

walla penaltı konusunda polemik yaratmak istemiyorum ama cimcomun seri şampiyonluklarını aldığı haluk sulusoyun da federasyon başkanı olduğu (martta gs'ye başkan adayı olacakmış) sezonların birinde arifin efsane yuvarlanışları ile takımına kazandırdığı 21 penaltıya karşılık fenerbahçeye tüm sezon boyunca sadece ve sadece 1 penaltı çalınmıştı!![signature][hline]hep destek,tam destek!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dr_mystere, 29 Ekim 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
walla penaltı konusunda polemik yaratmak istemiyorum ama cimcomun seri şampiyonluklarını aldığı haluk sulusoyun da federasyon başkanı olduğu (martta gs'ye başkan adayı olacakmış) sezonların birinde arifin efsane yuvarlanışları ile takımına kazandırdığı 21 penaltıya karşılık fenerbahçeye tüm sezon boyunca sadece ve sadece 1 penaltı çalınmıştı!!

bak arkadaş
bu forumda gese bejeke febe amtu f5 ve cimcom türü şeyler yazmak yasaktır hoş karşılanmaz bilmiyorsan sabitlenmiş konuları bi oku sonra ağzının salyalarını sil ve ondan sonra msj yaz![signature][hline]GALATASARAY

• Yeni Oluştur...