Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe-Gaziantepspor

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

karambolspor lular şimdi laf atıcak sizde atıyosunuz gol böyle son dakkalrda die... bu sene 4 maçta son dakkada kazandıkalrını kendilerine hatırlatırım..[signature][hline]
-nevin, uyan horluyorum..
-allah belani versin sait...
- bakkal amca ölümden sonra hayat war mı?
- yok, tadelle war weriyim mi?
- ver hadi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
faruk un eline çarptı top onu yan hakem görmesi gerekiyordu yan hakem birşey demedi diye papila zaten görmediği için devam ettirdi ama ceza sahası dışında idi zaten.

appiah topu yere vurdu dk 88 diye 2. sarıyı cıkarmadı görmezden geldi

alex kendini önceden yere attı
yani penaltı bukadar mı ucuz olur hele dakika 90 ve oyun bitiyo diye appiahın 2. sarıyı görmezden geldigin anın 2 dk sonrası iken

-special thanks to papila-[signature][hline]*
Sosyal ağlarda paylaş

bence penaltı cok netti cunku g.antepli alexin ayagına bastı.
ama fenerbahce macın genelinde cok pozisyon bulsada son 15-20 dakikada fazla pozisyon bulamadı.ilk yarıda nobre yine cok kacırdı.fb nin iki topu direkten dondu.hakketigi galibiyeti aldı ama iyi futbol oynamadı(ilk 20 dakika haric)[signature][hline]-DoruK-, 21 Ağustos 2005 21:17 tarihinde demiş ki:
gayet penatıydı o be. görmedim etmedim ama penaltı olduğundan eminim

Sosyal ağlarda paylaş

hmm bizim uzatmalarda attığımız gole laf eden kişiler bu sefer uzatmalarda verilen uyduruk(sözlükte ve burada bikaç arkadaşın yazdığına göre) penaltıyla maç kazanmaya ne dicekler bakalım=))[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar son dakikalar da 90 dakikanın bir parçasıdır..Bu sürede de gol olabilir tesadüf diyip geçmek lazım uzatmayalım forumda da yalnız FB'li arkadaşlar konuşsun galibiyetlerinin tadını çıkarsınlar..[signature][hline]D'akmor
so 80's
İnanmıyorum Mike!Gerçekten karın kaslarını mı çalıştırıyor?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sergen, 29 Ekim 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
Cengaver papila appiahı niye atamadı..Yiyeceği kartopu falanda yoktu..

faruk u nie atmadı net bi el var...[signature][hline]2pac, 10 Eylül 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
futbolu biliyosam konuşuyorum 5 den fazla atarız
bide delikanlı adam renkli takım tutmazmış..!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dr_mystere, 29 Ekim 2005 21:58 tarihinde demiş ki:
beyler hep aleyhte konuşuyorsunuz ama ne yaptı antep top oynama adına biraz da ondan bahsedin.

antep'in güzel top oynamaması uzatmalarda gereksiz penaltı çalmayı gerektirmez...[signature][hline]Angelus/Rangermania
Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki:
demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye

Sosyal ağlarda paylaş

said:
zydar, 29 Ekim 2005 21:57 tarihinde demiş ki:
karambolspor lular şimdi laf atıcak sizde atıyosunuz gol böyle son dakkalrda die... bu sene 4 maçta son dakkada kazandıkalrını kendilerine hatırlatırım..

Son dakikalarda maç kazanılmaz diye bir kaide yok ki. Yeter ki temiz(!) bir şekilde olsun ama söz konusu fener olunca, nerdee..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Way, 29 Ekim 2005 21:59 tarihinde demiş ki:
lol oturun sabaha kadar tartisin iste :) 3 puan fener in mi? fenerin okadar :)

İşte bu zihniyet yüzünden tüm kazıkları yiyoruz.Telekom da o yüzden kazık üstüne kazık atıyor bize.

Alexin ayağına basan yok adamın kıçı çarptı alex yere attı kendini.[signature][hline]Ethernass
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...