Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aşırı ısınma.. help

Aron-Caldwell

Öne çıkan mesajlar

benım eskı asus p3bf board da sıcaklıgı 127 derece gosterdıgını bıle gormustum ...
board dogru degerlerı okumuyor olabılır bendekı gıbı ,kuvvetlı ıhtımal ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ...
* tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ...
*sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ...
*did you sergen ...
*no ı'm blind ...
Sosyal ağlarda paylaş

intelin hiç bi şelmcisi 60 dereceyi geçmiyor şu anda fansız bi süre çalışsa bile..

tomshardware.com'da video wardı bi tane pIII 800'ün fanı çıkarılıyo QIII oynarken işlemci çalışmaya devam ediyor aşırı ısınma yok oyunda sorun yok..
AMD'nin fanı çıakrıylıor AMD Athlon 800 işlemci direk yanıyor oyun çökyüor windows çöküyor bilg kapaniyor.bi daha açılmıyo..

sonra PIII 1400 müydü neydi aynı şeyi ona yapıyolar oyun kare atlıyo fln oyundan çıkıyo ama işlemci yanmıyo..
AMD 1400 işelmcide ise işlemciden dumanlar çıkıyo sonrasında lazerle ölçüm yapıldığında sıcaklığın 800 dereceyi geçtiği görülüyor..

buna göre PIII işlemciler fansız çalışsa bile uzun süre olmadıkça yanmaz bu bir. ikincisi ise PIII işlemcinin hele hele 800'ün 75 derece olma ihtimali yok ki benim AMD1700 bile kesinlikle 63 derecenin üstüne çıkmıyor bi tek işlemci fanı kullanıyorum kasa açık bu allahın ulu sıcağında..[hline]        Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...