Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 p3 800 makineyi acar acmaz hoop 75 derece nasıl onlerim bunu[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Fan olmasa bile ilk açılışta direk 75 derece olmaz. O işte bi yanlışlık var. Yanlış ölçüodur nerden bakıosan. Cpu'nun fan'ın çalıştığına eminsin dimi.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 eminim oluyo biosdan bakıyorum bu arada ramlerde bi sorun var off of bu cpunun hızını nasıl ayarlarım az yavas calıssın[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 guzel bir fan takarsin arkadasimin 800u 25c[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 benım eskı asus p3bf board da sıcaklıgı 127 derece gosterdıgını bıle gormustum ... board dogru degerlerı okumuyor olabılır bendekı gıbı ,kuvvetlı ıhtımal ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *did you sergen ... *no ı'm blind ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 90da CPU erir meye başlıyor. Bir an önce bi kontrol ettir fanlarını özellikle CPUninkini.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 intelin hiç bi şelmcisi 60 dereceyi geçmiyor şu anda fansız bi süre çalışsa bile.. tomshardware.com'da video wardı bi tane pIII 800'ün fanı çıkarılıyo QIII oynarken işlemci çalışmaya devam ediyor aşırı ısınma yok oyunda sorun yok.. AMD'nin fanı çıakrıylıor AMD Athlon 800 işlemci direk yanıyor oyun çökyüor windows çöküyor bilg kapaniyor.bi daha açılmıyo.. sonra PIII 1400 müydü neydi aynı şeyi ona yapıyolar oyun kare atlıyo fln oyundan çıkıyo ama işlemci yanmıyo.. AMD 1400 işelmcide ise işlemciden dumanlar çıkıyo sonrasında lazerle ölçüm yapıldığında sıcaklığın 800 dereceyi geçtiği görülüyor.. buna göre PIII işlemciler fansız çalışsa bile uzun süre olmadıkça yanmaz bu bir. ikincisi ise PIII işlemcinin hele hele 800'ün 75 derece olma ihtimali yok ki benim AMD1700 bile kesinlikle 63 derecenin üstüne çıkmıyor bi tek işlemci fanı kullanıyorum kasa açık bu allahın ulu sıcağında..[hline] Wannodo sakka jitio hatto winning elevongo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 İlk aldıgımda xp2000i 77 derecede çalışıyordu forumlarına girip sorunca yuksek oldugunu soylediler. 1 fan aldım 1de arkadan 1 slot açtım su an 57 max oluyor.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 suan 81 dereceyi gosterio bilgisayar windows a girerken biiip die uzuncana otuyo? bu nasıl oluyo peki birde nasıl dusurcem ısıyı fan alcak para yok suan euheuh başka yolu yokmu[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 amd nin yeni modelleri(1800 den sonrası) hala o kadar ısınıyormu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 gittik fan aldık 61 derece..[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ya abi anlamadim bilgisayarin icinden neyden bakiyonuz nasil bakıyonuz benim pcninde ısınma sorunu var solerseniz sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 bios dan hardware monıtor ,yada varsa software olarak board cd sındekı alakalı program ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' ... *sevdaki ,onu egilmeden tasıyabilene yakısır ... *did you sergen ... *no ı'm blind ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 fahrenheight olmasın o[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raxiux Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 fansız çok yükselmemesi bir şeyi değiştirmiyor. Her halükarda amd ler cpu fanının herhangi bir sorunla karşılaşıp susması sonucunda kızartma olmaya mahkumlar ne yazık ki.... thanx ASUS C.O.P.!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar