Rahan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 şimdi lavuğun önde gidenini savunuyormuş gibi olmayayım ama, haritadan silmek demek içerdeki herkesi öldürmek anlamına gelmeyebilir, misal kıbrısı haritadan silemezsiniz çünkü zaten türkiye dışındaki hiç bir devletin haritasında kktc yok! benzer şekilde filistin ve israil birleştirilirse de israil dünyanın hiç bir haritasında olmayabilir. belki iyimser bakıyorum diyeceksiniz ama çeviri hatası bile olabilir bu, farça bilip söylediğini orjinal olarak yorumlamak gerek. ayrıca ikinci bişi daha var israil'in yaptıklarına özellikle dış politikasına laf etmek yahudilere laf etmekle aynı şey değil. sırf vatandaşları yahudi diye israile bok atanlara sinirim had safhada, çünkü bu ırkçı/dinci (artık hangisiyse¿) arkadaşlar yüzünden israil devletinin yediği haltlara tepki gösterince ben de "pis anti-semitik ırkçı" yaftası yiyorum. ve bu beni deli ediyor.[signature][hline]Try Reality! the invisibile and the non-existent look very much alike! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 marksizme inan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 baba adam demis iste gucumuz olsa sizi bi kasik suda bogariz diye. gayet de normal demesi nedir bu tepkiler anlamadim. adamlar dusman. dusmanlar birbirini haritadan silmek ister, normaldir[signature][hline]hold the line does anybody want to take it anymore? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 şimdi tam olarak kımler ne yazmış bakamadım ama saçmaladığımı falan söylemişler. Hayır saçmalamadığımdan eminim hangi ayet olduğunu tam olarak bilmiyorum ama buna benzer bi ayet kuran da vardı.(inşallah yanlış hatırlamıyorumdur :((( ) ama büyük bi ihtimal vardı çünkü bi kaç kez görmüştüm bunu.kendi kafamdan uydurcak değilim kuranın bir harfini bile değiştirmek Allaha şirk koşmakla aynıdır. kuranın değişmiş halidir diyen arkadaşa da gidip bi banyo yapıp tevbe etmesini rica ederim.çünkü kuranın değiştiğini ve ayeti yalanlamak en büyük günahlardan biridir.insanı dinden çıkarmaya bile götürebilir. ve ayetin farklı olmadığını kuranın değişmediğini en basitinden şöyle anlayabilrsiniz. peygamberimiz öldükten sonra hala kuran bi kitap halinde değildi.yapılan savaşlarda kuranı ezbere bilen hafızların şehit oldukları görününce yine yanlış hatırlamıyosam hz.Hüseyin kuranı kitap haline getirilmesi gerektiğini söyledi ve hafızlarla beraber kuranı kitap haline getirdiler. burda en can alıcı nokta yani değişmediğine dair olan nokta günümüzde hx.Hüseyin döneminden kalma el yazması kuranların hala bulunduğu. yani eğer ki kuran değişmiş olsa ordaki orjinal kurana bakılarak bu pekala anlaşılabilir.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colombus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: ShadowFury, 30 Ekim 2005 21:10 tarihinde demiş ki: Biz nasıl Musul u Kerkük ü almaya çalışıyosak, Yunanlar nasıl Ege adalarını, kuzey kıbrısı almaya çalışıyolarsa İsrail de aynı amaçla uğraşıyo.Çıkar ilişkisi yani... Ki Şu anda Türkiye ye zarar veren en büyük etken, terördür. Terör ün çoğu da Güneydoğuda olup, Ortadoğu ülkeleri tarafından beslenen gruplardan gelmekte... Bu durumda şu an için İran, bizim için İsrailden Amerikadan daha büyük bir tehlike olmazmı? Yahudiler gayet zeki, dürüst bir millet. Nedir bu yahudi düşmanlığı? Hakketen azım acık okuyorum.Bazı arkadaslar ozellıkle hıtlerın basladıgı ısı bıtırmelı demıs bunlara ınsan demek bıle ıstemıyor.Nasıl bır dusunce bu.Yanı yenı cagın genclerı olarak bole seyler dusunuyosak vay halımıze...Alıntı yapmamın nedenı arkadasın dusunculerıne katılıp eklemek yapmak ıstedıgımdendır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
colombus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: sir_carmelo, 30 Ekim 2005 21:29 tarihinde demiş ki: said: nileppezdel, 30 Ekim 2005 21:26 tarihinde demiş ki: Ahmedinecad saçmalıyor. amacı dünyayı şeriata boğmak zaten... Şeriat kötü bir şey olsaydı Peygamberimiz(s.a.v) şeriatı uygular mıydı?? Dayı sen sımdı burda ne demek ıstıyosun acık acık yazsana sen ULKEMIZE serıatımı getırelım bunca cabadan ,sehıtten sora ? Hangı delıkten cıktıysan o delıge gerı don sen aşar senı bole seyler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 dini bilgimiz olmadan, bilgimiz olmadığı konulara bulaşmayalım.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 colombus adam türkiyeye şeriatı getirelim dememiş bu bir şeriatı tam olarak bilmiyosan şeriat hakkında saçma sapan yorumlar yapma. senın bıldıgın o yobaz şeriat sonradan değiştirilmiştir. peygamberimiz zamanındaki şeriat güzeldi. ha ben dünyaya şeriat gelsin demiyorum o ayrı cumhuriyet bence ne güzel yönetim biçimi. ama bu işler öyle her ırka pat diye koyulmaz. ben ortadoğudaki insanlara şu an cumhuriyet gelmiş olsa şeriattaki hallerindne dha kötü olucaklarını ve kaos yaşıycaklarını savunuyorum. ortadoğu şu haliyle buna hazır değil.[signature][hline]Night Elf - Druid lvl xxx (gelen tepkiler üzerine lvl ım saklı heheheh ( Kulak ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: sir, 31 Ekim 2005 00:17 tarihinde demiş ki: böyle bir ayet islam'ın özüne aykırı değil mi? olmaması gerekir. "bir kişiyi öldürmek, bütün insanlığı öldürmektir" dememiş miydi Hz. Muhammed? soulcube, bizim sorduğumuz, sorguladığımız şey "kur'an değişti mi" değil, böyle bir ayet kur'an'da nasıl varolabilir?[signature][hline]Lopeth, 25 Ekim 2005 18:14 tarihinde demiş ki: i see kız people Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 İran Cumhurbaşkanı Ahmedinecad'ın forum bebesi olduğunu ve sürekli saçma sapan konuştuğunu düşünmekten başka şansım yok çünkü aklım almıyor...[signature][hline]Porsche Cayenne S-Minstrel-11L-ML10 Audi A6-Paladin-9L-ML9 VW Polo-Buffbot-3L-ML6 Hyundai Tucson-2L-ML3 Volvo S40-4L-ML5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar