Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Komikliği anlamadım hepsi beşiktaşı tutuyomuş ?[signature][hline]. v a n i l l a . m i x e d . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 -oruç tutuyor musun? -hayır beşiktaşı tutuyoruz. tutmak fiilindeki anlam karmaşası yuzunden oluşmuş guzel bir diyalog. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 :)[signature][hline]We're Opeth from Sweden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
beybin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 haha çok iyi ya . komik grdüm kuzeni . =)[signature][hline][ quote ]BoDrUmLu, 27 Ekim 2005 10:13 tarihinde demiş ki: bu forum dahaa onceden cook acılmıstı.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Ahahahah süper koptum.[signature][hline]I gladly obey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: angband, 30 Ekim 2005 15:56 tarihinde demiş ki: haha tam aklımdaki cevabı vermiş :-) Tam aklındaki cevabı 5 yaşındaki bi çocuğun vermesi senin aklınla ilgili enteresan düşüncelere sürüklüyor beni :P (Alınmak yok ha)[signature][hline][b]Hayatım hayatın için Hayatım ölümün için Ölümüm hayatın için Ölümüm ölümün için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 valla super cvp vermis :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Asteroth, 31 Ekim 2005 14:11 tarihinde demiş ki: said: angband, 30 Ekim 2005 15:56 tarihinde demiş ki: haha tam aklımdaki cevabı vermiş :-) Tam aklındaki cevabı 5 yaşındaki bi çocuğun vermesi senin aklınla ilgili enteresan düşüncelere sürüklüyor beni :P (Alınmak yok ha) Ben buna daha cok guldum :D[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Asteroth, 31 Ekim 2005 14:11 tarihinde demiş ki: said: angband, 30 Ekim 2005 15:56 tarihinde demiş ki: haha tam aklımdaki cevabı vermiş :-) Tam aklındaki cevabı 5 yaşındaki bi çocuğun vermesi senin aklınla ilgili enteresan düşüncelere sürüklüyor beni :P (Alınmak yok ha) 5 yaşında bir çocuktaki akılla hiç bir ortak noktada buluşamıyosan eğer,daha onun seviyesine erişememişsindir demektir...[signature][hline]Follow the Darkness... [Bu mesaj angband tarafından 31 Ekim 2005 15:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 hehe let the fight begin.[signature][hline]On my death bed,I will prey to the gods and the angels.Like a pagan, to anyone who will take me to heaven- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar