Prawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 2006 da sözleşmelerdeki bir bıdı bıdı yüzünden, 256 ADSL kalkıyormuş. 512 limitsiz ya da kotalıya geçmek zorundaymışız sanırım tam bir bilgim yok. Kontorlu internet vatana millete hayırlı olsun. 512 Sınırsız a geçemeyecek olan ben[99YTL ya] yandım mesela: [signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say...SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla![Bu mesaj Prawler tarafından 31 Ekim 2005 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Belliydi zaten, yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 günlerdir bunu protesto etmekle ugrasıyoruz zaten serdar'cım =) bkz: www.anti-telekom.tk bkz: www.telekomprotesto.tk artık yeni abone olacaklar için 256 tercihi bulunmuyor. şu an 256 olanlar için hiçbirşey değişmedi. ve şu andan itibaren sınırsız abone olmak isteyenler 512k = 99 YTL yani kısacası telekoma.kafamgirsin.com[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr | | drum-tr || tama || víc fírth | | anti-telekom | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 benim dediğim 256 limitsizlerin belli bir süre sonra zorla uçurulacağı. Yani sen şimdi 256 limitsizsin ya 2006 nın başında sana ya 99 YTL ver sınırsız 512 ol, ya da kotalıya geç diyecekler[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Dünyada bu rezilligi tek yaşıyan ülke bizizdir kesin adsl i ucuzlatıcaz diyorlardı bakın ne kadar ucuzladı gördünüzmü? para bile vermiycem artık neden mi çünkü korum telekoma kapattırırım![signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gerab Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 arkadaşlar haftalardır birşeyler yazılıyor yalnız net birşey duyabilmiş değilim herkes başka birşey söylüyor şimdi 256kb kotalılar ve kotasızlar fiyat değişikliği olmadan 512kb 1 kasımda geçiyormu ? yoksa yine bir dalaveramı var kısaca bi özet geçebilirmiyiz[signature][hline]We all shine like stars Then we fade away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 256 limitsizler kalıyor. [49 YTL] 512 limitsizlerin de fiyatı aynı kalıyor [99 YTL] 256 kotalılar 512 kotalı oluyor. 256 limitsizler ayrıca sene başında zorla uçurulacak gibi bir haber dolaşıyor ortada,sözleşmeler mi ne bitiriliyormuş, sözleşmede bir açık mı ne varmış. yani 256 limitsizler zorla 512 limitsiz ya da kotalı yaptırılıyor. En özet şekliyle, internetimiz kontorlu oluyor zorla.[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final moment you say the words that I can't say... SAKLI SOKAK | Yiyorsa tıkla! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Lütfen kaynak belirtelim aksi halde bosuna milleti galyana getirmeyelim en son ki resmi acıklamada 256 limitsizler etkilenmicektir denmiştir. http://www.haberturk.com/news/203061.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 euhehue indirim yapıyoruz ayağına türk aklı yine çalışmış. bende de salaklık kablo net varken gittim adsl e başvurdum.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Prawler, 31 Ekim 2005 12:33 tarihinde demiş ki: benim dediğim 256 limitsizlerin belli bir süre sonra zorla uçurulacağı. Yani sen şimdi 256 limitsizsin ya 2006 nın başında sana ya 99 YTL ver sınırsız 512 ol, ya da kotalıya geç diyecekler Bunu yapmalarını çok istiyorum. Bunu yaptıkları takdirde başlarına alacakları belaların boyutu oldukça büyük olacak. Umarım bu aptallığı yaparlar. Ne olur yapsınlar ve bu hayatlarının hatası olsun. Hevesle bekliyorum.[signature][hline]Image Resizer | direct-link | Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Fikir Yurdu - Siyasi ağırlıklı fikir ve düşünce forumu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Merak etmeyin zaten yasal açidan yeni anlaşmalar yapilior eger biraz daha yakindan takip edenler varsa haberleri vardir bukadar abartmayin gerek yok. Yasal cerceveler içersinde sizin yaptiğiniz anlaşmayi kimse kaldiramaz bu hizmeti sonuna kadar vermek zorundadir taki siz odemeyi durdurana kadar eger ki kotayi artircaksada ornek siz 256 iken 512 olacaksaniz yine ayni parayi odeyeceksiniz cunku siz istedemediginiz halde onlar yukseltiorlar sizden bole birşey talep edilmedi onlar yükselti ve bu gayet yasal bir şekilde 49 YTL olarak odemeye devam edebilirsiniz. Bunlari ogrenin arkadaşlar yasal haklarinizi savunun. Yani demek istediğim olan biz eski abonelere deil yenilere olacaktir. Eğer eski aboneyseniz isterse 2006 20007 olsun yinede aldiğiniz paket cinsinden odemeye devam edeceksiniz.Eğerki paketiniz sizin seçiminiz dişinda bir yukseltme yapiliorsa bundan fazla para talep edemezler cunku yasal anlasmada yaptiklari sizde bunu kanuni şekilde belirtior. Yani Sistem su şekilde çalişior 2005 yeni tarife oncesi alan arkadaşlar için 256 ---> 49 Ytl 2006 dan sonra eger 256 kaldirip 512 olacaksa yine ayni şekilde 512 ---> 49 YTL olacaktir Taki siz 512 ye kendiniz talep edip yukseltene kadar fiyat bole kalacaktir. cunku Turk Telekom A.Ş Kendisi Bu Kotayi Artirior. Umarim Anlatabilmişimdir. Protestolar hakinda bir kaç bilgi verecem 2 Gün evvel Kaynaği vermek istemediğim ama onemli bir merkezlerden birisi. Bu protestoyu Finlandayi Sorunun bir başlangici olarak gordugu ve bu protestolar ciddiye alindiği yetkili merchiler onaylamiştir bunun içinde yeni bir sistem yapilcağini yani kisaca reform diyebilceğimiz bir sistem.[signature][hline]www.inboxhosting.net Sinirsiz iletisim icin sinirsiz hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrtolga Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 said: Spastik_Serce, 31 Ekim 2005 13:52 tarihinde demiş ki: euhehue indirim yapıyoruz ayağına türk aklı yine çalışmış. bende de salaklık kablo net varken gittim adsl e başvurdum. bence yakında kablonetede benzer bi uygulma yaparlar bu adiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kafalar telekoma :-)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar