Estel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 arkadaşlar bende bu oyun çalşmıyor oyunu açtıktan 5 dk sonra yaptığım herşey yok oluyor.Bunu düzeltmek için ne yapabilirim bilen varsa yardım edin pls[signature][hline]Bilgeler sendelediğinde yardım zayıfların ellerinden gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 orjinalini alabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 crack dosyasını bulabileceğim bir site falan var mı arkadaşlar[signature][hline]Bilgeler sendelediğinde yardım zayıfların ellerinden gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 valla tam sitesini bilmiyorum ama cuma bizde multiplayyer ypacaktık kurduktan 4 dakka sonra oyun bitti crack i falan patch i varmıs arkadas sölüyodu valla hatırlasa yükliycektim ama bulamadık sen bi gooogle dan falan ara[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Salo Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 gamemarket diye üfürükten bir sitede patc i varmış bakmadım ama bulursan haber ver oyun güzele benziyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar