Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

[DoD] Dod için model/skin/sound/sprite/map siteleri


MADBOY

Öne çıkan mesajlar

Beyler size siteler vereceğim ve bunları umarım beğenirsiniz çünkü büyük dosya kapasiteleri olan siteler bunlar..

http://files.houstondod.com

içinde dolu dolu map olan bi site ve ayrıca bunlar için sturmbot dosyasındaki waypoint yerine yerleştireceginiz map bot waypointleri var. Burada dodun en yeni versionları için şu an ki tüm sitelerdeki maplar var yani tüm maplar burada. İndirin ve ayrıca şaşıracağınız birşey var, dod_hill_classic adlı map 1.3 teki dod_hill in 1.0 a geçirilmiş halidir , çok zevkli bir map.


http://www.schlex.net forumları skinleri sprite vs birçok şey içeren güzel bir site bir bakın neler bulcaksiniz. :)

http://dodec.hlgaming.com
İşte skin model sound sprite ve azıcık map indirmek için skinler açısından 1 numaralı bomba gibi bir site. Çıkan tüm skinler burada mevcut , 100 den fazla oyuncu modellemeleri , 60 veya 70 den fazla silah modellemeleri ve 20 - 30 arası ses paketleri ile dev içerikli bir yer eminim çok seveceksiniz tabi skin ve modelleme ile ilgili biraz bilgi gerekiyor. ayrıca 3-4 tane silah modellemesi , site 1.0 versionu için dosyalar koymak nedeniyle bir süre kapalıydı tabi açılalı 2 ay oldu ama dediğim gibi 3-4-5 tane 3.1 uyumlu modelleme kaldırılmamış. tarihi amerikada ay/gün/yıl olduğundan 5/../2003 gibi başlayan yani mayıs ayından başlayan modellemeleri indirin zaten yüzde 99 u mayıs ayı ve sonrası.


http://www.planethalflife.com/editor321

burası da süper modelleme sitesi ve burada dodec.hlgaming den biraz az da olsa skin ve model bulabilirsiniz.
buranın kaçınılmaz bir özelliği var, burda natural selection hl modu için de modellemeler var sadece üstteki natural selection yazısına tıklamanız yeterli.


http://www.dayofdefeat.net
burası dod un asıl sitesi. Burada skinler forumlarda csmerkezinde gibi var insanlar ama burada hem yapmaya başladıkları modelleri gösteriyor ya model istiyor modellemecilerden yada yaptığı modeli oraya koyuyor ve url adresini koyup bize downloada sunuyor.
Aynı şekilde ses efektlerini siteye attachment yapıyor ve mesajındaki yazıya tıklayıp download ediorsunuz.








örneğin bendeki modellerden thompson m1a1 değil de thompson 1928a1 yani pasifikteki kullanılmış modeli. Artı ara sıra yuvarlak şarjörlü olanı da kullanıyorum sonra m1garandda dipçik atmıyor da bende süngülü model olduğundan süngü saplıyor ama böyle değişik modellemelerde tabi zarar değişmiyor yine dipçiğin verdiği yara oluyor. artı tam tersine bende mauser k98'de dipçikle vuruyor yüklediğim modellemeye göre. .30 kalibre makinelide önde iki ayak yok ve altında pek gözükmeyen üçlü ayak var ve mermileri adam düz namluya vermek için bir yandan şeridi avucuyla hafiften kaldırıyor.

şimdilik benden bukadar ama sonra bu foruma mesaj ekleyip yeni siteler buldukça yazarım. İyi oyunlar :)))

(mesaj da amma uzadı yauh :P)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...