Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haykırış

tBF

Öne çıkan mesajlar

Dünya bugüne kadar belkide en kötü zamanlarından birini yaşatıyor üzerinde.İnsan hayvanının ne den olduğu kötülük.Birçok kişi bunun farkında ama hepsi görmezden geliyo.Bir iki sefer uğraşan zaten bakmışki olacak gibi değil salmış kendini akıntıya ne arkasına ne önüne ne sağa ne sola bakıyo.Herkez yukarı bakıyo inatla akıntıyı görmemek için.Onlarda farkındalar şelaladen düşeceklerini ama çırpınmaktan yorulmuşlar ve huzuru unutmakta bulmuşlar.Kim düşünüyoki hergün ben ne yapıorum hayat ne ki biz kimiz falan filan diye.Cevabı bilinmeyen sorulara cevap arayanlar zaten ya deliller yada delirenler.Beynimizin kaldıramadığı bu çoğalmış gereksiz bilgi fazlalığı gerekenide yok etmiş.Yemek ye seviş eylen uyu.İnsanların doğumdan ölüme kadar yapmak istediikleri yegene şeyler.Hiç bitsin istenmyen uğrunda insan öldürülen emeller bunlar.İşin ilginç tarafı ise bunların birer iç güdü olması:Yani bizim hala içgüdülerimizin istediğiini yapıor olamamız.Aslında biz gelişmedik hala aynıyız bunu yediremediğimiz içn kendimizi kandırıyoruz.Herkez birbrinin arkasını koluuyoo ama iyiliğinden değil açık verince nasıl değerlendirebilirim diye düşünüyo.APara konusuna hiç girmiyim zaten ne olduğnğ herkez biliyo.Biz zaten küçükken alıştırıyoz çocukları paraya.Sonra da kölesi oluyYalan söylemeyene arkadaş vermiyolar bu zamanda.Ne kadar yalan okadar çevre.Ama yalanlarıda kurnazca atmak lazım öle paso yalan atıpta alakasız şeyler söyleyenlerede yalancı deniyo ama öbürüne cana yakın.olar haliyle.Kim küşükken el öpüp para almadı.Kim harçlık almadı babasından anasından...

Ben çok temezim melek miyim.Hayır çünkü yoruldum.Olamadım engellendim 9 köyden kovuldum.YETER.

[spo1=Açıklama oku sonra konuş]Buraya yazıyorum edebi değeri yok kşisel değil bana hede hödö buraya yazsaydın şuraya yazsaydım demeyin malak gibi uyuz oluyom[/spo][signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Bırakın, gök yüzü gayet güzel, sularda serin serin.

Ters yönde yüzmeye çalışma, yorulur batar boğulursun... En iyisi yat sırtüstü, nereye akarsan oraya git

Biliyorum fazla embesilce düşünüyorum ama yapabileceğimiz hiçbir şey yok.6 milyar kafayı yemiş. Birisi akıllansa ne yazar?[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki:
İşiyorum öyleyse varım..

[Bu mesaj ShadowFury tarafından 30 Ekim 2005 21:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...