Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İzmirde deprem vol.4

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaşlar irili ufaklı 3-4 saattir baya bi salladı.böle devamlı sallanıoruz.Ben bu gece büyük bir dprem olmasından korkuorum ondan yatmaktan çekiniyorum.Uyku sersemi o deprem anında çok kötü oluo bide göçük altında kalma korkusu offfffffffffffffff kafayı yicem paso deprem oluo ya ben buraya yazarken bile hafif sallandık[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Mesaj tarihi:
arkadaşım sen paranoyak olmuşsun ben hiçbişi hissetmiom[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz.
Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz.

ReDDoG a.k.a Redogski
Mesaj tarihi:
Yat yat bişey olmaz ben düzce depreminde yataktan bile kalkmaya tenezzül etmedim. Deprem olcak diye uyumamaya kalkarsan hiç yatmıcan türkiyede o zaman.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
Mesaj tarihi:
sen öle san.paso sallanıoruz.ama çok hafif hafif.tek ben değilim hisseden[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Mesaj tarihi:
cok kotu yahu, izmirde oturan tum patilere sabır diliyorum ben, 17 agustos depremini yasadım sonucta hissedildi bursadan da ve hiç hoş değil :/[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Mesaj tarihi:
Hissetmiyorum derken bugunkuleri hissetmiyorum, zaten psikolojikman her an sallaniyo gibi hissediyodum kendinimi bi süredir, onlardan bazilarida gercekmis demekki.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka
Mesaj tarihi:
said:
DarKRideR, 25 Ekim 2005 00:31 tarihinde demiş ki:
yusuf yusuf ...

çok mu anormal yusuf yusuf yapmam.Hayatım ve daha da kötüsü sonu bir işkence olabilir[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Mesaj tarihi:
evet bende hissettim çok hafif oldu biraz önce evde kimse hissetmedi bi ben hissettim söylemedim tırsmasınlar diye.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
düşünsene , rus kızları filan hepisi türk.
aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki:
bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Mesaj tarihi:
2005.10.25 00:15:36
derinlik:15.6
büyüklük: 4.0

yer: uzunkuyu-urla(izmir)

Edit: sığmadıda değiştirdim...

[Bu mesaj Chemosh_TR tarafından 25 Ekim 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
bumuydu hissettiğimiz[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Mesaj tarihi:
yusuf yusuf zaten korku anlamında :)

Arada bana da oluyor sallanıyor gibi ama normal.Sağlam zemin (dağdayız) , sağlam bina korkularımı azaltıyor ama ;

En üst katta olamamız + fay hattının yakın bölgesindeki bir dağda olmamız ki şu an ev denize 15 km fln uzaklıkta.(Büyükçekmece - Beylikdüzü'ndeyim)

17 Ağustos'ta mışıl mışıl uyurken annemin korkudan beni kaldırması apar topar dışarıya çıkmamız, çarsafa sarılmış çıplak genç kızları gördüğüm o an...

Allah bir daha o acıyı yaşatmasın.Öyle bir deprem olsun ki en ufak hasar vermesin ama o kadar korkutsun ki gene çıplak dışarıya çıksınlar :D (davion senin abaza birliği ne oldu ehuehuhe :D )[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Mesaj tarihi:
ben göçük altında kalmaktan korkuom[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Mesaj tarihi:
şimdi yatıorum ama gece böle sağdan soldan bangır bangır dolap sesleri şiddetle sallanan bir ev.uyku sersemi panik ve korku.napıcanı şaşırma.Hayatta kalma düşüncesi.Yıkılma

Korkuorum ya[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır.
Tuğrul Güner(diablotg)
Mesaj tarihi:
korkmak çözüm değil heran olabilir kadere inan[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
Mesaj tarihi:
sence bu durumda kadere inanmakmı tedbirli olmak mı gerekir ... sen tedbiri al takdiri allaha bırak ;) örneğin üzerine giydiğin şeyin sıcak tutmasına dikkat et dışarı çıktığında üşümezsin :D
Mesaj tarihi:
said:
Matrak_Sultan, 25 Ekim 2005 00:48 tarihinde demiş ki:
sence bu durumda kadere inanmakmı tedbirli olmak mı gerekir ... sen tedbiri al takdiri allaha bırak ;) örneğin üzerine giydiğin şeyin sıcak tutmasına dikkat et dışarı çıktığında üşümezsin :D
iyi deprem olcak diye her akşam sokakta yat 1 ay sora gel eve geldiin gün olsun patlasın sana bu da kader olyuo tanıştırıyım[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki:
nesi güzel abi.
Mesaj tarihi:
memnun oldum :D doğru söylüyorsun ama zaten kadarse dışardada bulur ama yinede tedbirli olmak lazım değilmi yanına yiyecek içecek düdük felan şeler almalıı .. ha bide havalar soğudu sıcak tutacak bişilerde lazım tabi ;)
  • Yeni Oluştur...