diablotg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 arkadaşlar irili ufaklı 3-4 saattir baya bi salladı.böle devamlı sallanıoruz.Ben bu gece büyük bir dprem olmasından korkuorum ondan yatmaktan çekiniyorum.Uyku sersemi o deprem anında çok kötü oluo bide göçük altında kalma korkusu offfffffffffffffff kafayı yicem paso deprem oluo ya ben buraya yazarken bile hafif sallandık[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 arkadaşım sen paranoyak olmuşsun ben hiçbişi hissetmiom[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski
Davion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Yat yat bişey olmaz ben düzce depreminde yataktan bile kalkmaya tenezzül etmedim. Deprem olcak diye uyumamaya kalkarsan hiç yatmıcan türkiyede o zaman.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 sen öle san.paso sallanıoruz.ama çok hafif hafif.tek ben değilim hisseden[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi
orcun_okm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 e abi çık dışarda falan yat yav.. irenç bişi o göçük korkusu allah kolaylık versin valla :([signature][hline]amanını mor koyuunn!!
dory Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 cok kotu yahu, izmirde oturan tum patilere sabır diliyorum ben, 17 agustos depremini yasadım sonucta hissedildi bursadan da ve hiç hoş değil :/[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
daverc Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ben hicbisi hissetmiyorum neyseki , yoksa huzuru kaciyo insanin.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka
Chemosh_TR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 10 dk önce oldu bi tane bende hissettim :D
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yusuf yusuf ...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
daverc Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Hissetmiyorum derken bugunkuleri hissetmiyorum, zaten psikolojikman her an sallaniyo gibi hissediyodum kendinimi bi süredir, onlardan bazilarida gercekmis demekki.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: DarKRideR, 25 Ekim 2005 00:31 tarihinde demiş ki: yusuf yusuf ... çok mu anormal yusuf yusuf yapmam.Hayatım ve daha da kötüsü sonu bir işkence olabilir[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 evet bende hissettim çok hafif oldu biraz önce evde kimse hissetmedi bi ben hissettim söylemedim tırsmasınlar diye.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Chemosh_TR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 2005.10.25 00:15:36 derinlik:15.6 büyüklük: 4.0 yer: uzunkuyu-urla(izmir) Edit: sığmadıda değiştirdim... [Bu mesaj Chemosh_TR tarafından 25 Ekim 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir]
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bumuydu hissettiğimiz[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yusuf yusuf zaten korku anlamında :) Arada bana da oluyor sallanıyor gibi ama normal.Sağlam zemin (dağdayız) , sağlam bina korkularımı azaltıyor ama ; En üst katta olamamız + fay hattının yakın bölgesindeki bir dağda olmamız ki şu an ev denize 15 km fln uzaklıkta.(Büyükçekmece - Beylikdüzü'ndeyim) 17 Ağustos'ta mışıl mışıl uyurken annemin korkudan beni kaldırması apar topar dışarıya çıkmamız, çarsafa sarılmış çıplak genç kızları gördüğüm o an... Allah bir daha o acıyı yaşatmasın.Öyle bir deprem olsun ki en ufak hasar vermesin ama o kadar korkutsun ki gene çıplak dışarıya çıksınlar :D (davion senin abaza birliği ne oldu ehuehuhe :D )[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ben göçük altında kalmaktan korkuom[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 oldugunu bılıorum ama hissetmedım bende[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 şimdi yatıorum ama gece böle sağdan soldan bangır bangır dolap sesleri şiddetle sallanan bir ev.uyku sersemi panik ve korku.napıcanı şaşırma.Hayatta kalma düşüncesi.Yıkılma Korkuorum ya[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 o zaman dua etde olacak ufak sarsıntı hava sıcakken olsun yoksa çıplak görme şansın artar ;)
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 korkmak çözüm değil heran olabilir kadere inan[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Kim korkmuyor ki :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 sence bu durumda kadere inanmakmı tedbirli olmak mı gerekir ... sen tedbiri al takdiri allaha bırak ;) örneğin üzerine giydiğin şeyin sıcak tutmasına dikkat et dışarı çıktığında üşümezsin :D
daverc Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 10 saniyeyi gecince her saniye 1 yil goturuyor sanki omurden.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Matrak_Sultan, 25 Ekim 2005 00:48 tarihinde demiş ki: sence bu durumda kadere inanmakmı tedbirli olmak mı gerekir ... sen tedbiri al takdiri allaha bırak ;) örneğin üzerine giydiğin şeyin sıcak tutmasına dikkat et dışarı çıktığında üşümezsin :D iyi deprem olcak diye her akşam sokakta yat 1 ay sora gel eve geldiin gün olsun patlasın sana bu da kader olyuo tanıştırıyım[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege...
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 memnun oldum :D doğru söylüyorsun ama zaten kadarse dışardada bulur ama yinede tedbirli olmak lazım değilmi yanına yiyecek içecek düdük felan şeler almalıı .. ha bide havalar soğudu sıcak tutacak bişilerde lazım tabi ;)
Öne çıkan mesajlar