diablotg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 arkadaşlar irili ufaklı 3-4 saattir baya bi salladı.böle devamlı sallanıoruz.Ben bu gece büyük bir dprem olmasından korkuorum ondan yatmaktan çekiniyorum.Uyku sersemi o deprem anında çok kötü oluo bide göçük altında kalma korkusu offfffffffffffffff kafayı yicem paso deprem oluo ya ben buraya yazarken bile hafif sallandık[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 arkadaşım sen paranoyak olmuşsun ben hiçbişi hissetmiom[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. ReDDoG a.k.a Redogski Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Davion Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Yat yat bişey olmaz ben düzce depreminde yataktan bile kalkmaya tenezzül etmedim. Deprem olcak diye uyumamaya kalkarsan hiç yatmıcan türkiyede o zaman.[signature][hline]her erkek abazadır ama her abaza erkek değildir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 sen öle san.paso sallanıoruz.ama çok hafif hafif.tek ben değilim hisseden[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orcun_okm Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 e abi çık dışarda falan yat yav.. irenç bişi o göçük korkusu allah kolaylık versin valla :([signature][hline]amanını mor koyuunn!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 cok kotu yahu, izmirde oturan tum patilere sabır diliyorum ben, 17 agustos depremini yasadım sonucta hissedildi bursadan da ve hiç hoş değil :/[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Ben hicbisi hissetmiyorum neyseki , yoksa huzuru kaciyo insanin.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemosh_TR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 10 dk önce oldu bi tane bende hissettim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yusuf yusuf ...[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Hissetmiyorum derken bugunkuleri hissetmiyorum, zaten psikolojikman her an sallaniyo gibi hissediyodum kendinimi bi süredir, onlardan bazilarida gercekmis demekki.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: DarKRideR, 25 Ekim 2005 00:31 tarihinde demiş ki: yusuf yusuf ... çok mu anormal yusuf yusuf yapmam.Hayatım ve daha da kötüsü sonu bir işkence olabilir[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 evet bende hissettim çok hafif oldu biraz önce evde kimse hissetmedi bi ben hissettim söylemedim tırsmasınlar diye.[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemosh_TR Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 2005.10.25 00:15:36 derinlik:15.6 büyüklük: 4.0 yer: uzunkuyu-urla(izmir) Edit: sığmadıda değiştirdim... [Bu mesaj Chemosh_TR tarafından 25 Ekim 2005 00:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 bumuydu hissettiğimiz[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 yusuf yusuf zaten korku anlamında :) Arada bana da oluyor sallanıyor gibi ama normal.Sağlam zemin (dağdayız) , sağlam bina korkularımı azaltıyor ama ; En üst katta olamamız + fay hattının yakın bölgesindeki bir dağda olmamız ki şu an ev denize 15 km fln uzaklıkta.(Büyükçekmece - Beylikdüzü'ndeyim) 17 Ağustos'ta mışıl mışıl uyurken annemin korkudan beni kaldırması apar topar dışarıya çıkmamız, çarsafa sarılmış çıplak genç kızları gördüğüm o an... Allah bir daha o acıyı yaşatmasın.Öyle bir deprem olsun ki en ufak hasar vermesin ama o kadar korkutsun ki gene çıplak dışarıya çıksınlar :D (davion senin abaza birliği ne oldu ehuehuhe :D )[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 ben göçük altında kalmaktan korkuom[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 oldugunu bılıorum ama hissetmedım bende[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 şimdi yatıorum ama gece böle sağdan soldan bangır bangır dolap sesleri şiddetle sallanan bir ev.uyku sersemi panik ve korku.napıcanı şaşırma.Hayatta kalma düşüncesi.Yıkılma Korkuorum ya[signature][hline]1 Kişi tüm insanlığa bedel olabilir.Tek başına Dünyayı ve insanlığı değiştirebilir.O sadece ve sadece gerçeği bilen bir Bilim Adamıdır. Tuğrul Güner(diablotg) Paticik Abazalar Birliği Üyesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 o zaman dua etde olacak ufak sarsıntı hava sıcakken olsun yoksa çıplak görme şansın artar ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 korkmak çözüm değil heran olabilir kadere inan[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Kim korkmuyor ki :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 sence bu durumda kadere inanmakmı tedbirli olmak mı gerekir ... sen tedbiri al takdiri allaha bırak ;) örneğin üzerine giydiğin şeyin sıcak tutmasına dikkat et dışarı çıktığında üşümezsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 10 saniyeyi gecince her saniye 1 yil goturuyor sanki omurden.[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 said: Matrak_Sultan, 25 Ekim 2005 00:48 tarihinde demiş ki: sence bu durumda kadere inanmakmı tedbirli olmak mı gerekir ... sen tedbiri al takdiri allaha bırak ;) örneğin üzerine giydiğin şeyin sıcak tutmasına dikkat et dışarı çıktığında üşümezsin :D iyi deprem olcak diye her akşam sokakta yat 1 ay sora gel eve geldiin gün olsun patlasın sana bu da kader olyuo tanıştırıyım[signature][hline]HymnOfSnuk, 15 Eylül 2005 19:22 tarihinde dünyanın Türk olması konusunda demiş ki: nesi güzel abi. düşünsene , rus kızları filan hepisi türk. aquila, 16 Eylül 2005 04:58 tarihinde demiş ki: bana kimse msnden ya da cepten mesaj atmiyo, cakiim bole felege... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matrak_Sultan Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2005 memnun oldum :D doğru söylüyorsun ama zaten kadarse dışardada bulur ama yinede tedbirli olmak lazım değilmi yanına yiyecek içecek düdük felan şeler almalıı .. ha bide havalar soğudu sıcak tutacak bişilerde lazım tabi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar