bondtaz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Bin defa yazildi illallah ya.. Son defa yazip Faq'a ekliyorum, bundan sonraki topicleri de direk kilitliyorum, ahanda; Bunlarin hepsini; if (strmatch('','Locus')) var.pg_box 04022b54a elseif (strmatch('','Quann')) var.pg_box 0400a8b60 endif boyle yapacaksin; var.pg_box 04022b54a Bir de 04022b54a serialli bir kutu koyacaksin serverin guvenli, silinmeyecek bir yerine, decay olmayacak flaglerle. (Koy, save alip serveri kapat, sonra gir world script ten serialini ayarla) baggıonun yazdıgı gıbı guzel hos yazmıs ama ben anlayamadım altındakı yorumlara baktım yıne anlamadım bu1 bu2 lınklerıde cokmus wllaha ozelden yardımcı olabılırsenız sevınırım ben bu ıtemların ıd lerını ya da serıallını nasıl 04022b54a yapıcam bır turlu yapamadım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 i_page_box du heralde id si. bi tane elleşilemicek biryere cıkar-save al kapa serveri sonra ac. git taşa .info yap. sonra orda yazan uid i al . if (strmatch('','HEYAHHEHA')) var.pg_box 04022b54a endif yap sonra cıkan uid i 04022b54a yazan yerlerin hepsine yapiştir.[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bondtaz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 wllaha saol ya bıde allrelease komutunu nasıl kapatıcam ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ister sphereserv.exe yi editle istersen spk_player bolumune on=*all release* on=*all defend me* on=*release* on=*defend me* return 1 diye kapatabilirsin. (Ev sistemin varsa i wish to release this ide değiştirki kullanabilesin)[signature][hline]Nightwish Power?? | McLaren | Kimi Raikkonen will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bondtaz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 said: go2hell, 30 Ekim 2005 02:52 tarihinde demiş ki: ister sphereserv.exe yi editle istersen spk_player bolumune on=*all release* on=*all defend me* on=*release* on=*defend me* return 1 diye kapatabilirsin. (Ev sistemin varsa i wish to release this ide değiştirki kullanabilesin) spk_player nerede ya bulamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 speech.scp de spk_pet speechini ve spk_hireling speechlerini bu şekilde değiştir: [spo1=script][SPEECH spk_pet] // Pets that cannot talk On=release On=defend me On=defend on=drop return 1 ON=ATTACK ON=COME ON=DISMISS ON=FETCH ON=FOLLOW ON=FOLLOW ME ON=GO ON=GUARD ON=GUARD ME ON=KILL ON=SPEAK ON=STAY ON=STAY HERE ON=STOP [SPEECH spk_hireling] // Pets that can talk. ON=DROP // "GIVE" ? ON=DROP ALL ON=DEFEND ME return 1 ON=ATTACK ON=BOUGHT ON=CASH ON=COME ON=DISMISS ON=EQUIP ON=EQUIP ALL ON=FETCH ON=FOLLOW ON=FOLLOW ME ON=GET DRESSED ON=GO ON=GUARD ON=GUARD ME ON=INVENTORY ON=KILL ON=PRICE // may have args ? ON=RECIEVED ON=SAMPLES ON=SPEAK ON=STATUS ON=STAY ON=STAY HERE ON=STOCK ON=STOP ON=SUIT UP[/spo] edit: smile[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman. BabacumMostors, 07 Ekim 2005 18:18 tarihinde demiş ki: sevişin derken de birbirinizi skin demiyorum sevin diyorum nsanı insan olduğu için sevin [Bu mesaj Heimdall tarafından 30 Ekim 2005 07:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bondtaz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Beyler yaptım wllaha cok saolun sizde olmasınız ne yaparım :D [Bu mesaj bondtaz tarafından 30 Ekim 2005 11:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bondtaz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 13:36:ERROR:(page.scp,338)Exp_GetVal Divide by 0 beyler pagelerı acıyorum cokta herseyı yapıyorum ama sphere serverde yukaradakı gıbı bır eror verıyo acaba neden bılıyomusunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bondtaz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Heimdall, 30 Ekim 2005 07:34 tarihinde demiş ki: speech.scp de spk_pet speechini ve spk_hireling speechlerini bu şekilde değiştir: [spo1=script][SPEECH spk_pet] // Pets that cannot talk On=release On=defend me On=defend on=drop return 1 ON=ATTACK ON=COME ON=DISMISS ON=FETCH ON=FOLLOW ON=FOLLOW ME ON=GO ON=GUARD ON=GUARD ME ON=KILL ON=SPEAK ON=STAY ON=STAY HERE ON=STOP [SPEECH spk_hireling] // Pets that can talk. ON=DROP // "GIVE" ? ON=DROP ALL ON=DEFEND ME return 1 ON=ATTACK ON=BOUGHT ON=CASH ON=COME ON=DISMISS ON=EQUIP ON=EQUIP ALL ON=FETCH ON=FOLLOW ON=FOLLOW ME ON=GET DRESSED ON=GO ON=GUARD ON=GUARD ME ON=INVENTORY ON=KILL ON=PRICE // may have args ? ON=RECIEVED ON=SAMPLES ON=SPEAK ON=STATUS ON=STAY ON=STAY HERE ON=STOCK ON=STOP ON=SUIT UP[/spo] edit: smile wllaha dedıklerını yaptım da yıne olmadı ya :P bıde nbl page scpsıne baggıonun dedıgı herseyı yaptım cok ta guzel calısıyo ama 13:36:ERROR:(page.scp,338)Exp_GetVal Divide by 0 dıye bısey var bune acaba bı sorun yaratırımı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 benim dediğimi yaptığında release diyebilirsin ama binekleri etkilememesi gerekir. page scripti için 338 numaralı satırı yazarsan daha rahat yardımcı olunabilir.[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman. BabacumMostors, 07 Ekim 2005 18:18 tarihinde demiş ki: sevişin derken de birbirinizi skin demiyorum sevin diyorum nsanı insan olduğu için sevin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bondtaz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Heimdall, 30 Ekim 2005 18:04 tarihinde demiş ki: benim dediğimi yaptığında release diyebilirsin ama binekleri etkilememesi gerekir. page scripti için 338 numaralı satırı yazarsan daha rahat yardımcı olunabilir. [dialog d_pg_list1 text] >.rescount> page listeleniyor. >Staff islevselligi: .more1> * 100) / .morex>)>% || Averaj cevap suresi: .more2> / .morey>)>,.more2> / (.morey> / 10)) - ((.more2> / .morey>) * 10))>m >.link.account.name>: .link.name> [.link.uid>] - .more1>) / 600)>m >.tag.reason bu nbl page sıstemındekı error buda olmayan speech ım :D // ---------------------------- // SPEECH.SCP - OYUNCU SPEECH FONKSIYONLARI // SON GUNCELLENME TARIHI: 1 Aralik 2001 // ---------------------------- VERSION=0.55 [SPEECH spk_player] // All players speech filtered through here. ON=Home home home // Ghosts can go home. if & STATF_DEAD go endif ON=I must consider my sins ON=I resign from my guild ON=I resign from my town ON=Guard help * ON=Guards* ON=Help Guards* // trying to call guards for help. // Pets that cannot talk On=release On=defend me On=defend on=drop return 1 ON=ATTACK ON=COME ON=DISMISS ON=FETCH ON=FOLLOW ON=FOLLOW ME ON=GO ON=GUARD ON=GUARD ME ON=KILL ON=SPEAK ON=STAY ON=STAY HERE ON=STOP [SPEECH spk_hireling] // Pets that can talk. ON=DROP // "GIVE" ? ON=DROP ALL ON=DEFEND ME return 1 ON=ATTACK ON=BOUGHT ON=CASH ON=COME ON=DISMISS ON=EQUIP ON=EQUIP ALL ON=FETCH ON=FOLLOW ON=FOLLOW ME ON=GET DRESSED ON=GO ON=GUARD ON=GUARD ME ON=INVENTORY ON=KILL ON=PRICE // may have args ? ON=RECIEVED ON=SAMPLES ON=SPEAK ON=STATUS ON=STAY ON=STAY HERE ON=STOCK ON=STOP ON=SUIT UP [EOF] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 // Pets that cannot talk dan önce [SPEECH spk_pet] ekle. diğer sorununu bilmiyorum.[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman. BabacumMostors, 07 Ekim 2005 18:18 tarihinde demiş ki: sevişin derken de birbirinizi skin demiyorum sevin diyorum nsanı insan olduğu için sevin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bondtaz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 dedıklerını yaptım ama yıne attan ınıyorum all release diyip dıgerı ıle tame edebılıyorum nasıl engellıcem bunuya bı yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 o zaman [spk_player] altına On=release On=defend me On=defend on=drop if !(strmatch('i wish to release this',' return 1 endif ekle[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman. BabacumMostors, 07 Ekim 2005 18:18 tarihinde demiş ki: sevişin derken de birbirinizi skin demiyorum sevin diyorum nsanı insan olduğu için sevin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bondtaz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yok yıne aynı yıne gıdıyo allah allah anlamıs degılım bende neyse ya :D ozman bıde su delıca ya gırınce mavıler dırek dısarı atılıyoya regıonla alakalı bısey heralde onlarada kafam pek basmıyoda delucıa ya 6 kıllden az olanlar nasıl gırememesını saglıcaz :D acaba :D bide son player charla buyu atınca eger buyu gerceklesırse allta sphere version 55.i[win32].... boyle biseyler yazıyo neden bılen varmı ? [Bu mesaj bondtaz tarafından 30 Ekim 2005 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bondtaz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 << <<< <<<< <<<<<< <<<<<<< <<<<<<<<< <<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<<<<<<<<<<< <<<<<<<< <<<<<<<< <<<<<<<< <<<<<<<< <<<<<<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar