Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Selam arkadaşlar Uzuv boyutları , giriş kolu açısı ve bağlantı şekli verilen bir DÖRT-ÇUBUK mekanizmasının çıkış açısını veren bi algoritma yazmam gerekiyo acilen(herhangi bi dilde olabilir) mekanizma tekniği dersi alan ilgili arkadaş varsa bana ulaşabilir mi ???
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 arkadaşlar bu konu önemli ödevi istemiyorum danışmam gereken konular var yardım pls makinacılar[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000
Qui Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Burdan bişey çıkmadı. Birde eğitime taşıyalım bakalım makinacı çıkacakmı.[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yani girdileri alıp bi girdinin değerine göre (şekli mesela) diğerlerine işleme sokan bir program gibi birşey sanırım. bu kolay birşey gibi görünüyor da ben mekanizma tekniği almadım. : )[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Davion Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ne oluo lan girenler sokanlar çıkanlar :D[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar! Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 said: Sly-One, 30 Ekim 2005 13:11 tarihinde demiş ki: yani girdileri alıp bi girdinin değerine göre (şekli mesela) diğerlerine işleme sokan bir program gibi birşey sanırım. bu kolay birşey gibi görünüyor da ben mekanizma tekniği almadım. : ) dediğin gibi matematiği kolay olsa matematik işlemlerini tanımlayıp soruyu halletmek kolay olurdu ancak elde edilen denklemler Transandantal denklem tipinde ve nümerik analiz bilgisi gerektiriyo bunuda algoritmaya aktarmayı beceremiyorum:-?[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Sly-One Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 kolay gelsin o zmn : ) yani matlab almadım ben de matlab ın yapabilio olması lazım bu gibi şeyleri.matlab sonuçta.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k.
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 valla makina 3. sınıfım ama yardımcı olamıycam[signature][hline]:))) !!! ........................
bilkan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Dokuz eylül Üniden mezun oldum, mekanizmalar dersini şu an matlab ile de anlatıyorlar ama ben o şekilde almadım.Bir arkadaşımdan bazı dosyalar aldım, makina dinamiği dersinde hazırlamışlar galiba, umarım işine yarar.Nasıl gönderebilirim sana?
matama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 ben bilgisayarciyim transdental nedir bilmemde. Numerik uygulamalari yazmistim 3 4 sene once. tamamen recursive mantik yazicaksin
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 @matama elinde hiç recursive(iterasyonu kastediyosun sanırım) örnek varmı herhangi bi denklem çözümü örn : ( x+Sinx+ln278x+exp0,2x=1 ) mesela bu denklemi yada bu tip bi denklemin çözümünün algoritmasını nasıl elde ederiz.[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... Edit: NOT: Denklemi kafadan attım çözümü mümkün olmayabilir maksat örn olsun diye yazdım. [Bu mesaj Viskhii tarafından 31 Ekim 2005 02:44 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Viskhii tarafından 31 Ekim 2005 02:45 tarihinde değiştirilmiştir]
matama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 abi elimde yok yalniz(cok zaman gecti:( ) bizim hocanin kitabinda orneklerle anlatiyordu bir kac dil icin. excel vs ayrintiliydi. Turkce kitap. Yabanciyi cevirmis. Her tip iterasyonun algoritmalari vardi. Ornekleri vs. Hocanin adi hasan heparkal yanlis hatirlamiyorsam. Su an bakamiyorum ama sabah kalktigimda kitabi bulmaya calisirim. Bir bakarim icine isine yariyacak birsey varsa anadolu tarafindaysan veririm isin bitesiye kadar.(sonra alarim ama:P )
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Abi ilgin için çok saol ama ben bursadayım bana kitabın tam adını yayın evini falan yazabilirsen kitabı edinirim banada lazım zaten güzel bi kitap ...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
matama Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2005 kitabi yarin yazarim ama tam hangi iterasyonu istiyorsun soyle o sayfanin fotokopisini veya scanini atayim sana(sali bursaya gelecegim :) )
Öne çıkan mesajlar