Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sıfırdan Ses Sistemi Yardım (Sadece Bilen Baksın lütfen.)

tAKA

Öne çıkan mesajlar

Ben arabama güzel, klasik bir ses tesisatı kurmak istiyorum sadece kaliteli ses verecek, pahalıda olsun istemiyorum. arabanın mevcut orjinal tesisatının üzerine ekleme mi yapılır tam olarak nedir bilgim yok ama neler almam lazım ortalama masrafım ne kadar olur? bana gereken parcalari - masraflarini soyleyebilirseniz sevinirim.

araba 3 serisi bmw.[signature][hline]34'life.
fun, music, events = life
Sosyal ağlarda paylaş

kardeş öncelikle istediğin sistemin gücü önemli. eğer sen "ben orjinal sistemimin uzerine 2 tane daha kolon iserim" dersen masrafın fazla olmaz. Amaa ben 30cm lik subwoofer+4 oval kolon alır ortalığı dağıtırım diosan iş değişiir. işte o zaman yeni bi teyp(en ucuz ve iş gören mp3lusu 200ytl) ortalama 800wattlık bi amplifikator(350 flnda ona desek) kolonlarada 400YTL dediğimiz vakit toplam masrafın çıkar... haade kolay gelsin. Bu arada bahsettiğim sistemin markası kamosonic ama ses kalitesi oldukça iyi. Diğer kaliteli markalarda masrafın %50 daha fazla olacaktır...[signature][hline] Bugün yürüyebilmen için dün emeklemen gerekirdi. Tıpkı bugün yürüdüğün için yarın koşacağın gibi... aLp
Sosyal ağlarda paylaş

Selamlar

Kamosonic demişken o marka kadar dengesiz bi teyp 10 kere cd si takilirmi bilmem
Bass konusunda ii degiller bir Kicker la Kamosonic yan yana gelemez yada RF Rockfordfosgate le :) Yada helix diyelim Jbl le bile yarişamaz o dedin kamosonicler parasi iyi ucuz cope atmakla birebir sakin sakin öle şeylere bakmayin Bi atasözü vardir
Ucuz mal alacak kadar zengin degilim

Saygilar[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

Sen jbl ile yapacağın sistemin parasına 10 tane kamosonic sistem alırsın. Arkada$ ucuz sistem istemi$, bende o yüzden önerdim. Teybine gelince kamosonic'in mp3lü bi teyibinden bende var, günde ortalama 4 saat kullanıyorum 2.5 ayda toplam 2 kez tıkandı bu da gayet normal bence.
Söylemi$ken $unu da belirteyim kaliteli markaların sistemleriyle ucuz markaların sistemleri arasında ki eski devasa fark yok artık.[signature][hline]Antimodes52, 29 Ekim 2005 21:28 tarihinde demiş ki:
Okan Bayülgen ise iş etiklerine her zaman saygılı, ayrıca saçmalamayan hiç bir konuğunu/izleyicisini ezmemiştir günümüze kadar.

BKZ : Okan'a açılan 6-7 hakaret davası
Yeni Yayın döneminde i$ etiğine baya bi saygılı ilk gün yayın yok. Mu ha ha
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...