Kumadam Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 said: Aron-Caldwell, 31 July 2003 21:01 tarihinde demiş ki: Bu arada kumcum seni burada bulmusken dos yapalım :)[hline]The-Hunter - Atlantic Tam tatilimin son demlerini yaşarken yarın aniden genel müdür yardımcılarından birinin toplantı histersi nedeni ile apar topar tatilden gelip yarın işe gidecek olmanın bana katmış olduğu birilerini öldürme ve kesme isteğimi herhalde ancak ve ancak bir cumartesi gecesi aksiyonu paklar, Gelelim aksiyona, Önce tecrübeler ve kazandıklarımız; Ilsenhar'da erdemli erdemli gidip juka kesmek bize yakışmıyor, hele bir de içimizdeki bazı irlandalıların kapı açma merağı :) nedeni ile iyice yakışmaz hale geliyor. Gel gelelim Malas'ın tam bize göre olan yeri Doom ise dörtdörtlük bir izlenim bırakıyor hafızalarımızda, hele milletin ölüp ölüp dirildikçe birbirine sevgi dolu sözlerini dinlemek daha da tecrübe katıyor -yeni kuşakların deyimi ile ekspi meselesi- bizlere, Şimdi herkesin bu sıcak yaz günlerinde beyni kaynama noktasına geldiği ve bu noktanın tek aşılmadığı saatler olan geceyarısında yeniden toplanıp bu ...... kodumunun *hala kızkındır genel müdür yardımcısına* sosaria'ında gidip birşeyler keselim derim, Gidilecek yer kesin olmamakla beraber malas olabilir mesela, katılımcılarım genel istekleri ile yer değişmesi her hakkı ile saklıdır, *ne demekse* Aksiyon detayları; *toplantı demeyin bana* topl.... yeri : Moonglow Bank Trammel Atlantic/OSI (vay be eskiden sadece moon bank derdik, şimdi bir sürü sıfat eklemek gerekiyor heyyy gidi günler heyyy) topl.....saati: 00:38 (kılım yaaa...) topl....tarihi: 2 Ağustos'u 3 Ağustos'a bağlayan sabah Yoruldum daha fazla yazamayacağım gerisini siz tamamlayın artık... Kumadam of Moonglow Liche ahaha...unutuyordum, offf... OSI/Atlantic :)[hline].:. RES TANTUM VALET QUANTUM VENDI POTEST.:. "Birşeyin değeri ancak başka kimselerin ona vereceği bedel kadardır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Bol Bol ss alin :) koyun gozumuz gonlumuz senlensin.! :) sole 50 60 tane. * Uo resimlerine bakmaya bayilir * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
crude Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Bende geliyim mi? Gerçi oyunu daha yüklemedim ama sabaha yüklemiş olucam. İşe yaramam ama bakarım etrafa işte...[hline]Tarih 31/07/2003,Ultima Online oynamaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy11 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 hade actıon:Ç) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JeanPaul Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Ben varim ! :) "Lider" kapi ac demeden acmiycam soz :)[hline]Ride to live, Live to ride... [Bu mesaj JeanPaul tarafından 31 July 2003 22:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freddy11 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 350 pıng var ama vatanımın player lerını yarı yolda bırak mam ne demışler Umut En son Olur :=)))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 eheh her zaman varım :)[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ahh fredy var tamam dır bizi pk lardan korur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Bugun buyuk gun toplu stucklar olmicaksa gelmicem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goodness Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Artık daha güçlü olduğuma göre "ölmeden" gelebilirim kanaatindeyim. Dua edin de EverQuest'te bugün güzel bir quest olmasın. Sevgiler,[hline]Avaturk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 :)[hline]The-Hunter - Atlantic Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar