Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 VB sux harbiden :) Ama bilirim, nerdeyse ilk tam ogrendigim dildir IB yuzunden, ama artik Java biliyorum, ve kimse beni tutamaz, Java rules :) Java Script ile Java yi karistiranlar acimadan gunese magruz birakilacaklardir...[hline]28:06:42:12 That, is when the world will end Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 object oriented dillere java ile "giriş" yaptığına göre artık C öğrenebilirsin :D[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
b1vRiP Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 java,c,vb bunnarı bilen bence ..ı .ötü daıtır.bana göre de lazım bunnarı bilmek sadece tasarımcılık kesmio :P[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel [Bu mesaj Bivrip tarafından 02 August 2003 20:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar