mercenary Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Arkadaşlar aranızda hem Online FRP oynamak isteyip de hem VB6 sı olan var mı acaba varsa ne güzel bana ulaşın icq:170800870[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Eh tabi masüstünün zewki yok ta Bursa da oturuyorsan pek masaüstü yapamıyorsun gerçi artık daha zewkli olacak online FRP bi beta-testi atlatalım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 vb6 ne ya[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente "Riruix" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 visual basic olsa gerek. ben anlarım da online frp ile işim olmaz :-p[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 VB6 Visual Basic 6 oluyor VB6 run-time doysaları çalışmadığından VB6 sı olanlarla online FRP oynayabiliriz.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Microsoft dan Visual Basic Run Time kurulum paketini indirsenize yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Daha önce 2 farklı siteden VB6 run-time çektik ama olmadı bi de microsofttan çekiyim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Sen yaptığın programı bana göster ben C de yazayım sana ehe :))[hline] Alma Mater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 C de yazmana gerek yok VB6 da yazdık ztn gayet de güssel oldu tek sorun VB6 olmayanda çalışmaması gibi kötü özelliği var onu da çözücez bakalım VB6 runtime fln dinlemio gene de çalışmıo belki bizim euntimelar bozuqtur[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 bazen eskilerini iyice uninstall etmeden yeni runtime ı kabul etmiyo salak şey. baya bi temizlemek lazım geliyo... hele daha eski versiyon visual basic üstüne yeni versiyon runtime component kurarsan baya bi işin var...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Ben şaka yaptım zaten ama Visual Basic yerine C ile yazsaydınız krallar gibi her yerde çalışırdı :). Şimdi uğraştığım bişi var bitsin konuşalım çevirmek zor olcanı sanmıyorum programıda tahmin edebiliyorum biraz biraz.[hline] Alma Mater Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Projenizi, bana guvenir iseniz, veya iyi olur derseniz, zipleyip bana ulastirin. Gerekli run time dosyalarini linkleyip geri vereyim, sizde kurtulun uyumsuzluk sorununuzdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZydarHellfire Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Yaw ben bisi anlamadim, Online FRP oynamak isterim ama ne yapmam gerek bilmiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim, azarim mutlu olurum mutlu ederim (hö?)[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!! SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Prpgramın kodları şu an bende yok dier bilgisayarda kaldı kodlar gelince tabi C ye cevirmek ya da run-time bulmak için yardımı seve seve kabul ederim[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Zydar şu an sadece VB6 olanda çalışıyor(aslında 4 kişi oldu bile bi de ben dier yapımcı ettik 6) eğer varsa sende sana link gönderirim Arlooax runtimelara yardımcı olursa herkez oynayabilecek inşallah[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Merchandary'cim, projenizi zipleyin ( executable i degil :) ) , bana [email protected] adresinden ulastirin. Ben ilk bo$ zamanimda inceler, projenizi VB Runtime kurulu olmayan sistemlerde calisir hale getiririm. Executable olarak size geri yollarim. Projenizide HD emden silerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Bu arada C bilmiyorsaniz C ye cevirmeyin, zira yarin yeni bir ozellik koymak isterseniz nasil koyacaksiniz bilmediginiz bir dilde ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Tamam kodlarını alır almaz(en geç yrn deil öbür gün) sana yollarım valla olursa çok saol şimdiden C bilmiyoruz zaten çalışırsa gerek de kalmaz[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 ben se C bilmiyosanız öğrenin dicem :) zira tek adam gibi programlama dili...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mercenary Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 C yi bilmioyorum da VB en iyi dil seçilmiş(ark'ın yalancısıyım) ve bence öğrenmesi ve kullanması çok kolay bence[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 C nin alani ayri , VB nin yeri ayri. Karsilastirilacak platformlar degil. Ikisininde ustunlukleri ve zayiflikliklari var. En guzeli ikisinide bilmek diyelim. Ok Merchandise , ben hallederim, siz bir ara yollayin dedigim sekilde sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 merchandise kim ya? mercenary mi? ahuahu uyku bastı glaiba :P[hline]KoC [Bu mesaj LethE tarafından 02 August 2003 04:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arlooax Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Dilim sürcmüş yaw :P Özür.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 dil ? :P[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HEYYT Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 vb ye kötü demek olmaz. sonunda o da bir microdoft programı. 3 senedeir vb kullanıyorum. oyundaki vb6 rt olayını çözmeye başladım. olay dll,ocx zavazingosundan kaynaklanıyor. bunun düzeltmek içinde oyuna vb6 rt dllsini koymalıyız. vb6 rt dllsi de çoookkkk yer kaplıyor.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar