Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

VB6(önemli)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
C de yazmana gerek yok VB6 da yazdık ztn gayet de güssel oldu tek sorun VB6 olmayanda çalışmaması gibi kötü özelliği var onu da çözücez bakalım VB6 runtime fln dinlemio gene de çalışmıo belki bizim euntimelar bozuqtur[hline]
Mesaj tarihi:
bazen eskilerini iyice uninstall etmeden yeni runtime ı kabul etmiyo salak şey. baya bi temizlemek lazım geliyo...

hele daha eski versiyon visual basic üstüne yeni versiyon runtime component kurarsan baya bi işin var...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Mesaj tarihi:
Ben şaka yaptım zaten ama Visual Basic yerine C ile yazsaydınız krallar gibi her yerde çalışırdı :). Şimdi uğraştığım bişi var bitsin konuşalım çevirmek zor olcanı sanmıyorum programıda tahmin edebiliyorum biraz biraz.[hline]
Alma Mater
Mesaj tarihi:
Projenizi, bana guvenir iseniz, veya iyi olur derseniz, zipleyip bana ulastirin.

Gerekli run time dosyalarini linkleyip geri vereyim, sizde kurtulun uyumsuzluk sorununuzdan.
Mesaj tarihi:
Yaw ben bisi anlamadim, Online FRP oynamak isterim ama ne yapmam gerek bilmiyorum bana yardimci olursaniz sevinirim, azarim mutlu olurum mutlu ederim (hö?)[hline]SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR!!!
SİGARADAN NEFRET EDİYORUM!!!
Mesaj tarihi:
Zydar şu an sadece VB6 olanda çalışıyor(aslında 4 kişi oldu bile bi de ben dier yapımcı ettik 6) eğer varsa sende sana link gönderirim Arlooax runtimelara yardımcı olursa herkez oynayabilecek inşallah[hline]
Mesaj tarihi:
Merchandary'cim, projenizi zipleyin ( executable i degil :) ) , bana [email protected] adresinden ulastirin. Ben ilk bo$ zamanimda inceler, projenizi VB Runtime kurulu olmayan sistemlerde calisir hale getiririm.

Executable olarak size geri yollarim. Projenizide HD emden silerim.
Mesaj tarihi:
C nin alani ayri , VB nin yeri ayri. Karsilastirilacak platformlar degil.

Ikisininde ustunlukleri ve zayiflikliklari var.

En guzeli ikisinide bilmek diyelim.

Ok Merchandise , ben hallederim, siz bir ara yollayin dedigim sekilde sadece.
Mesaj tarihi:
dil ? :P[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask.
Mesaj tarihi:
vb ye kötü demek olmaz. sonunda o da bir microdoft programı. 3 senedeir vb kullanıyorum. oyundaki vb6 rt olayını çözmeye başladım. olay dll,ocx zavazingosundan kaynaklanıyor. bunun düzeltmek içinde oyuna vb6 rt dllsini koymalıyız. vb6 rt dllsi de çoookkkk yer kaplıyor.. :)
  • Yeni Oluştur...