WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Beyler sandwaves anakin bağlantı programını bir türlü çekemiyor hata veriyor.Url adresini verebilirmisiniz?Birde şu lancraft olayı oluşumu nasıl,buluşma yerleri fln? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 anakin kullanılmıyor artik swgc offical bir sunucu oldu.. www.sexen6.net te oynuyorum ben. (kimse yok gir diorum giriyo) ipsinide vereiym :D (gateway editör den ayalıcan bunu sonra giricen battle.net in yanındaki büyüteçe basıp sxn6 yı seçecen.) ip:195.174.199.231 not: offical kanal beli deil tavsiyem "snx6" ya girmeniz..(sxn6 yaz direk channelname e) icq:53468135 işallah oynarız hep beraber orada..[hline]KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Saolasın baba versiyon fln kendi yüklermi?Üzüldüm şimdi anakin olmaz deyince sen ya güzeldi orası :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 umarım dial upı kaldırıyordur orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fanfir Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 whiterobe ICQ numaranı verirsen lancraft tan oynayabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WhiteRobe Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 99917112 ıcq numaram ara ara bakarım online görürsem konusuruz. Bu arada sanıyorum bir patch sorunu var cunku connection hatası veriyor veya timezone önemliyse ondan dolayı bir şey olabilir (-9) [Bu mesaj WhiteRobe tarafından 02 August 2003 19:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar