blue_demon Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 ahah Gomtanım size web alanı açayımmı. Gomtanım tronda motor yapalımmı Gomtanım operation flashpoint oynayalım oynatalım antrenman neyin olur. Ahah gomtan nası koydum heti ahah(Askerliğini Yakar) ---Burak abinin söyleyeceği laflar değil ama yakın bi er gomtan ilişkisi.---[hline]www.rpgcorner.com Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2003 Burak Akmenek, Level Dergisi Editörü abi hayırlı askerlikler programını özleyecez kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 said: Foxx, 23 July 2003 19:01 tarihinde demiş ki: Hadi Burak gule gule git , gule gule gel. Sniper falan olursun eglenceli gecer bosver :) Ahah up :P Güle güle[hline]Build your army and Declare war to innocent with me. Happy is the one who says i'ma Turk! |||i=icq||| === |||m=mail||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 allah kurtarsin[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Hayırlı teskereler, çabuk git çabuk dön nediyeyim program ne olucak peki pf?[hline]IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 :) :) git ... :) :) askerligini yap ... :) :) gel ... hayırlı tezkereler sımdıden ... hayatta mutluluk veren seyler cok kısa uzenler ıse cok uzun surdugune gore ... askerlıkte mutlu olmaya eglenmeye calıs bu zamanı kısaltır ... seni ozlicez ...[hline]* tells "drizzt" wıth fear ... * tells "do'urden" wıth the head of man who said 'drizzt' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 askerden onceki son next level a zaplarken sansa denk geldim izledim mesaj atıcaktım ama pc gücuktu gaz yaptım windowsu kurdum tekrar derken program bitmiş atamadım bi mesaj gitti :([hline]Grandmaster Hamburger www.dynamick.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar