DoubleW Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 slm herkese,Oyuna yarın başlıycam.oyun hakkında sadece forumlardan okuduğum kadar bilgim var.Nasıl bi character açmalıyım ona bile karar vermedim daha.Sizce 0dan başlamak için hangi server en uygun.tabi serverın PvP olmasını istiyorm.0dan açanlar için PvP serverları daha zor ama yine de ilerki lvl ları düşünerek böyle istiyrm.7/24 kasıcam lvl sorun olmaz.tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 her topıcde dıyorum normal server olsada nordrassıl cok ıyı su anda baglantı hızı ve populasyonu fılan PvP serverdan tek farkı sadece PvP yapmak ısteyen adamalrla kapısıyorsun pvp yapmak ıstemıyen adama aaa bak horde hadı dalalım yapamıyorsun[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bende fresh server arayışındaydım ama blizzardın forumlarında da yakında fresh server açmaya pek sıcak bakmadıklarını gözlemledim. Bu nedenle henüz 1 küsür aylık olan Nordrassil'de Tauren Warrior açmayı düşünüyorum. Hep pvp server denemiştim hem değişiklik olur Normal.[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Enson açılan bir Laughing Skull var ama orasıda 60 level dolmuştur. Seçim sana kalmış.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giber Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Bilgi: Laughing Skull eylül sonlarına doğru açıldı yaklaşık 1.5 ay yaşında yani. Pek iyi bir seçim olmaz sıfırdan başlayanlar için..[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Yanında Recomended yazanlardan birisini seç Hiçbir realm yeni oyuncular için iyi bir seçim değil artık. Birçok realmde low level instance yapacak party bulunmuyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Haumarush fena degil aslinda, populasyonu normal seviyelere dustu sanirim ve yeni karakter acan arkadaslari gormek mumkun. En azindan ben bir warrior acmistim 1 hafta once ve elite questlere grup bulmada zorluk cekmemistim hic..[signature][hline]SeXeN6.Net [Internet Services] FILES.GEN.TR [New File Center] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Laugh,ng Skull güzel alt charımla oynuyorum gayet dengeli. Her türlü instance a grup buluyosun.[signature][hline]Corald -- Human Mage | Pain Train | eski Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 The Venture CO.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 nordrassıl de realm topıgınede yazdım elvel ortalaması 20 cıvarında su anda newbıe zonelar fılan adam kaynıyor resmen yenı baslıyacakalra mukemmel fırsat[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him." Roy Mustang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 bak burayı oku PvP serverı bidaha düşün derim.[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar