Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

0 dan başlamak için hangi server (PvP) en uygun?

DoubleW

Öne çıkan mesajlar

slm herkese,Oyuna yarın başlıycam.oyun hakkında sadece forumlardan okuduğum kadar bilgim var.Nasıl bi character açmalıyım ona bile karar vermedim daha.Sizce 0dan başlamak için hangi server en uygun.tabi serverın PvP olmasını istiyorm.0dan açanlar için PvP serverları daha zor ama yine de ilerki lvl ları düşünerek böyle istiyrm.7/24 kasıcam lvl sorun olmaz.tavsiyelerinizi ve yardımlarınızı bekliorum.
Sosyal ağlarda paylaş

her topıcde dıyorum normal server olsada nordrassıl cok ıyı su anda baglantı hızı ve populasyonu fılan

PvP serverdan tek farkı sadece PvP yapmak ısteyen adamalrla kapısıyorsun pvp yapmak ıstemıyen adama aaa bak horde hadı dalalım yapamıyorsun[signature][hline]"If your enemy has a choleric temper, seek to anger him."
Roy Mustang
Sosyal ağlarda paylaş

Bende fresh server arayışındaydım ama blizzardın forumlarında da yakında fresh server açmaya pek sıcak bakmadıklarını gözlemledim. Bu nedenle henüz 1 küsür aylık olan Nordrassil'de Tauren Warrior açmayı düşünüyorum.

Hep pvp server denemiştim hem değişiklik olur Normal.[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Bilgi: Laughing Skull eylül sonlarına doğru açıldı yaklaşık 1.5 ay yaşında yani. Pek iyi bir seçim olmaz sıfırdan başlayanlar için..[signature][hline]Neptulon - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 51 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 42 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Yanında Recomended yazanlardan birisini seç

Hiçbir realm yeni oyuncular için iyi bir seçim değil artık. Birçok realmde low level instance yapacak party bulunmuyor.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...