Forxy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Arkadaşlar ilk başta sunu belirteyim arama yaptım. İstedigim şey. Mesela adamın evası yuksek ise flame strike büyüsüne %20 lik bir damage gelsin yada +5 fark etmez. Sizce bu nasıl yapılır??[signature][hline]Demek ölüm böyle bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 arama yapsaydin biseyler bulabilirdin. [events e_bonus] on=@spellcast if ( == 50) // 50 sallamasyon, hangi buyuye eklemek istiyorsan onun numarasina bakarsin. if ( > 80.0) if (rand(2)) src.mana + 5 src.sysmessage Evaluatingintelligence bonusunu kullandiniz. endif endif endif bu tarz biseyler yapabilirsin ;)[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forxy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 damage olsa daha işime yarıyacak.. damagei arttırmayı bilen yokmu?[signature][hline]Demek ölüm böyle bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forxy Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Up! Koskoca paticikte bi tane bilen yokmu?[signature][hline]Demek ölüm böyle bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 damage ye çevir karşı tarafa dmg versin[signature][hline] Loves are masturbating now.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 mana yerine damage verdireceksin ikisinden biri olur dedigin icin o ornegi verdim act.damage +{-15 -20} bunu eklersin olur.[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Heimdall Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sphere_spells.scp de (ya da table_x.scp) flame strike büyüsünü bulup altına şu satırları eklersen event vermeden yapabilirsin. (revizyon+) on=@effect argn2 += / 5> // %20[signature][hline]toggie, 23 Eylül 2005 15:17 tarihinde demiş ki: çok afedersiniz şimdi bu gaykızı ise g*tten çıkma oluyor o zaman. BabacumMostors, 07 Ekim 2005 18:18 tarihinde demiş ki: sevişin derken de birbirinizi skin demiyorum sevin diyorum nsanı insan olduğu için sevin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forxy Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 sağolun onu gördüm ve evaya uyarladım. yardımlarınıız için sağolun..[signature][hline]Demek ölüm böyle bişeymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar