Deniz Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ankara'da yasıorum ve ogrencıyım.2kısı kalıoruz ama 1 kısı daha gelecek.fakat kız buraya geldı bı gunluune butun gece hapsurup kasınmıs.dolayısıyla eve gelmek ıstemıomus.yanı bu kedının gıtmesı lazımmıs!aslında sevdıgınde falan da bu belırtılerı gostermesı gerekmıo mu?boyle olmadı ama.acaba cıdden alerjısı var mı cok merak edıorum.cunku 2 aylık kedıme 1 aydır cok alıstım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 valla yazık olmus bizim arkadasda tatillerde falan götüeremiyecegi icin tekrardan sokaga bıraktı bi orta yol bulmaya calsın yokmu bu alerjik fonksiyonların ilacı falan yani sokaga atman kötü olur 2 niz acısındanda[signature][hline]:))) !!! ........................ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 vardır allerjisi kedi en güçlü allerjen diye biliyorum benimde allerjim var kedisi olan bi insanla bulustugunda bile etkileyebiliyor üstünde kalan tüylerden felan...[signature][hline]Luriel - Undead Priest (Kor'gall) [Bu mesaj Luriel tarafından 30 Ekim 2005 01:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deniz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 tukurcem zaten DNA sına kızın.bu kedıcık gıdınce ben kımı yatırcam koynumda ha? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar