Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 avg antivirüs kullanıyorum.sürekli şu dosyalarda virüs var diyor ysbactivex.dll alg32.exe a2x3ah1p.exe 9x7nt5m.exe hooklib.dll sil deyince silerseniz bilgisayarda sorun oluşabilir kullanamazsınız falan diyor.napabilirim yardım edebilen varsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 karantinaya taşıyabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-outof- Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 işletim sistemini güvenli modda acıp tarat.sonra sil bişi olmaz [Bu mesaj -outof- tarafından 30 Ekim 2005 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kymophobia Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Virüs değil, SPY onlar. AV programın halledemiyorsa, Anti Spyware yazılımları deneyebilirsin.[signature][hline] Türkiye'nin en geniş anime ve görüntü kalitesi en iyi arşivi için; Binlerce CD ve yüzlerce DVD tutan arşiv için; Mail: [email protected] MSN: [email protected] Takaslık ve satılık... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 güvenli modda açılmıyor?ya da bende mi sorun var bilg açılırken f8 e basıorum güvenli mod diyorum tam o sıra restart atıyor [Bu mesaj Batuhan_BJK tarafından 30 Ekim 2005 19:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar