Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

mesenger(sahte dostluklar)

Hardter

Öne çıkan mesajlar

said:
twistedemo, 27 Ekim 2005 12:48 tarihinde demiş ki:
ben dostluk kavramına inanmıyorum

bende :)
sanal dostlukların %99.9'u yürümez.
Yani mesela 1 sene olur 2 olur bi yerden sonra kopuo.
Cidden sanal alem yalan alem...
Real dostluklar arayın sanallardan çok daha ii gelir ;)
ha birde şu var...Bazı insanlar tanımadıkları insanlara daha kolay açarlar kendilerini.O bakımdan ii oluo.Ama sonra o kişiyide tanıdıkça fln...Bi müddet sonra kesin ve kesin kopuo yani.Sanal kardeşliğede inanmıorum artık.Eskiden msnimde 2 tane gerçek hayattan arkadaşoım vardı şimdi 120 :) Kesinlikle gerçek arkadaşlıklarınıza öncelik tanıyın.
Ha günümüzde dostluk,arkadaşlık kalmısmıdır?Tartısılır tabii :)
[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...''

[Bu mesaj Horrible tarafından 29 Ekim 2005 21:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

msn imde 50 kişi var ...20 si falan sanaldandır..(çou pati :)) ama sadece 30 üyla konuşuyorum diğerlerine selam verdiğimde bile niye selam verdin diye haşlıyolar nerdeyse (burda adını vermek istemediğim birine mesaj atılmış oldu umarım anlamıştır ) ben daha çok dışarı çıkmaya başladım sanırım bu aralar ama çok ay msn de takıldım sadece.. msn bi geçiş dönemi diye düşünüyorum artık.. bir süre sonra msn de sıkıyor ve evden çıkmak istiyorsun.. yalanım varsa söleyin yani..[signature][hline]duman =))

bembeyaz pati güsel pati =))
Sosyal ağlarda paylaş

Önce ismini değiştirmekle başlar her şey. İsminden memnun değilmişsin gibi başka bir kimliğe bürünürsün. Nickname demiş elin gavuru eyvallah dersin seçersin bir nickname en afillisinden. Ehh ismini değiştirenin cismine güven olur mu? Olmaz.

Öyle gerçekteki gibi ağzından çıkan laf parmaklarının arasından kaymaz bu alemde. Tutabilirsin ağzından çıkan lafı. Bir backspace yeterlidir monitördeki göz temasından sonra. Beğenmedin mi sil yenisini yaz. Gönder'e basmadığın sürece tabii. Ehh lafını esirgeyip de konuşanın dediğine güven olur mu? Olmaz.

Sonra konuşmalar tanışmaları başlatır. Hiç tanımadığın birisine gönülden değil de parmaktan gönderdiğin selam cümlesinin peşi gelmiştir. Yer mekan her şey konuşulur biraz gerçek biraz yalan. Ancak insan faktörü işin içine girmeyegörsün olunan değil de olmak istenen insan profili çizilir. Yaşa göre değişir tabi bu çizgi kabiliyeti. Kimi hayatın sillesini yemiş modeline baka baka çizer, kimi hayata isyan eden karizmatik modele baka baka, resmini. Resim bitince karşıdakine gösterilir. Karşıdaki de çizdiğini gösterir. Bu alemin ressamlarının paletinde ise sözcükler bulunur. Dilbazsan iyi ressamsındır bu alemde. Belki de benim şu an yaptığım gibi. Ehh bu kadar samimiyetsiz bir ortamda dostluk olur mu? Olmaz.

edit: İlk cümlede Attila İlhan'ın 'Bir insanı sevmekle başlar her şey' dizesinden esinlenilmiştir. Hem de fena halde.
özel edit:İstisnalar kaideyi bozmaz. İstisnalar biliyorum çünkü :)
[signature][hline]mantar

[Bu mesaj Mantar tarafından 30 Ekim 2005 02:04 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Mantar tarafından 30 Ekim 2005 02:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hayır yok heheh ben hıc block atmıyorum desem yalan olur öle cıkarcı olan arkadasları secıorum ve onlar ofline oldukları zaman sılıorum suana kadar 175 kısı sılmısımdır kızlarda olmak üzere[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

abi o manada sölemedım sımdı ne alaka x kromozomu fılan sadece her msn muhabetınde poff abi ya bı kız msnı bulamadık varsa versene dıyenler oluyor ben ondan söledım bu kadar taktıysan sileyim msjı[signature][hline]Asker vurulduğunda değil unutuldugunda ölür
Sosyal ağlarda paylaş

Msn cep tlfonuu gibi birşey bence öyle herkesle konuşmam sadece yüzyüze tanıdığım yada paticikten muhabbetim olan insanlar vardır zaten sanal alemde dost dediğim insanlarla fazla konuşmam nasıl olsa hergün beraberim yada tlfon açarım sonuçta burada herşey o kadar yapay ki neye güvenebilirsin önemli olan gerçek hayatın git dolaş sosyel ol[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben ultimadan gelenlerin cogunu sildim. block listesi desen sonsuza uzanıyo. o kadar cok yanlıslıkla ekleyen var ki anlamadım gitti. bi de dalga gecme tolga yaaa demiyolar mı fıttırıyorum.
listemdeki yaklasık 45 kişiyi falan realden tanıyorum. su anda 117 kişi. ben sürekli azaltmaya calısıyorum hatta bi ara 130 du. 100 e indi 60 a indi. ama yine cıktı 110 lara. artık realden tanıdıklarımı da siler oldum. silmeye de devam edicem. kalabalıktan hoslanmıyorum.[signature][hline]| tóqqíé || garbagé || sadece.gen.tr |
| drum-tr || tama || víc fírth |
| anti-telekom |
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...