daverc Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Japonyadaki binalarin muadili olsa oturdugum bina, zaten deprem olmus olmamis farketmez bile :)[signature][hline]Sevinmek için sevmedik. - İzmir/Karşıyaka Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Depremden korkan yok zaten herkez binasından korkuyor,göçük altında kalmaktan korkuyor.[signature][hline]:rock: Kings Of Metal :rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 en korktuğum şeylerden biri deprem,istanbul'da deprem olduğunda ben de ''sallanıyoruz..deprem oluyo''falan diyodum surekli ama bunlar gerçek olmayan şeylerdi,insanı çok etkiliyor harbi,sonradan geçiyor merak etme,da şu aralar ben yine tırsıyorum,özellikle de yalnızken,umarım hiçbir şey olmaz,kimseye zarar gelmez,Allah korusunn[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ruby Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ulan keşke okumasaydım tırstım gece gece yine :D ben annemin yanına mı sıvışsam yavaştan :D *yerin dibine geçer*[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 alıştık artık :)[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fr_hOoT Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 geömiş olsun da bksana alışmışlar bazı şelere alışmak güsel olsa gerek bizzde kara soğuk hawaya alşıtık:)[signature][hline]www.maksatibnelik.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tumu Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 yapcak bii yok bunlar oluyor olucakta onlarla yaşamayı öğrenmek lazım ben öğrendim mesela artık deprem diyince basit bişi gibi geliyor tabi doğuracağı sonuçlar deil depremin kendisi Saygılarımla..........[signature][hline]Kula Bela gelmez Hak yazmadıkca Hak bela yazmaz Kul azmadıkca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 geçmiş olsun arkadaslar..[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 hehe bi ara burda da öyleydi bosverin ya olur öyle cok büyük bi deprem olmadıkca korkmayın bırakın sallasın :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solkirans Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 ulan bıktım arabada yatmaktan sabah millet işe giderken ben arabada giyinip okula gidiom yeter laaan ![signature][hline]Anakartına çay döken tek müstakbel Bilgisayar Mühendisi : SOLKİRANS ------------------------------------------ FM'ye geçiyorum part-time astronot olcam sabah 6'da takçam fanusu gitçem öğlen 1'de evdeyim oh mis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar