Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnternette başlayan ilişkiler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
bLackcha0s, 30 Ekim 2005 13:23 tarihinde demiş ki:
bide ben patide tanışıp sevgili olanlara net ilişkisi gibi bakmıyorum.
Burası bir mahalle gibi herkes birbirini tanıyor.Herkesin kişiliği ne kadar saklarsa saklasın bigün belli oluyor.
burdan çıkıcağın bi kızı sanki 4-5 yıldır tanıyormuş gibi olursun.
garip iş.

cok garip hemde[signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır!
Mesaj tarihi:
garıp tabı ama herzamn gercek sanala tercıh edılır...[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
cok sewmek ama cok gerçekçı olmak lazım...
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
karsIna beklediğin kişinin nerde ne zaman cıkacagını bilemezsin...sanal ortam belkide ama yasanIo yinede...Sonucta yazı diliyle cogumuz kendimizi daha rahat ifade edebilmişizdir..içindede art niyet olmadıkca oluo .. Kendimden biLiorum böyle bi duruma düşmüştüm ve 1,5 yıLLık cOk ii ve güzeL bi ilişki yaşamıştım...(reaLde görüşmüştük tabi)[signature][hline]Fuckat böyle yaparsan fucka basarız fucka basarsak fuckarım seni ufucklık ..!

ße GangSta !!
tabı ıstısnalar olabılır ama genelde sacmalık bence yalan soleme ıhtımalı fazla ama samımı olursa ıkıtaraf da ndn olmasın yıne de coookkk zoooorr derım ben[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
tamamen dürüst olup yalan soylememek lazım önce
karsılıklı sevgi ve tamamen güven ve dürüstlük

bunlar oldumu hic bi sorun olmaz belli bi şekilde ilerler ilişkiniz ama elbetki günün birinde reelde görüşmeniz gerekir...[signature][hline]Trust No One
Mesaj tarihi:
o kadar çok severse neden olmasın, dürüstlük ve saygı tabi herşeyin başı ama sen ne kadar dürüst olursan ol karşındakinden emin değilsen yürümez..[signature][hline] Loves are masturbating now..
Mesaj tarihi:
işte ben emın olamam gercekte bıle sanalda oooohhhhooo olmaz yanı ıstısnalar war ama cok zor[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
bir kız vardı en zor dönemlerimden birinde icq'dan tanışmıştık.hiç kimseyle o kadar yakınlaşamadım valla daha bir kere bile yüz yüze görüşemeden benim bilg patladı icq mu kaybettim...
ah ah bir imkanım olsa yeniden bulsam onu...[signature][hline]'But I don't want to go among mad people.'Alice Remarked.
'Oh,you can't help that.'said The Cat:'We're all mad here.I'm mad you're mad.'
'How do you know I'm mad?'said Alice.
'You must be,'said The Cat 'or you wouldn't have come here.'
'Alice's Adventures in Wonderland'
Mesaj tarihi:
internetten bulunca noluyo ki. karşıdaki de senin benim gibi insan ya. ( insansınız di mi siz :D). yani bişey olmaz nerden nasıl bulduun önemli değil. önemli olan karşıdakinin nasıl olduğu
Mesaj tarihi:
internetten kıza canım denir mi ya. İykkk görmediğin bişeye canım cicim demek. Yok baba ters bana derken böle gözlerinin içine bakıcan sarılıcan öpecen falan öle klavyeden monitöre bakarak canım denmez.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Paticik Abazalar Birliği Başkanı
Mesaj tarihi:
said:
Davion, 30 Ekim 2005 15:38 tarihinde demiş ki:
internetten kıza canım denir mi ya. İykkk görmediğin bişeye canım cicim demek. Yok baba ters bana derken böle gözlerinin içine bakıcan sarılıcan öpecen falan öle klavyeden monitöre bakarak canım denmez.

said:
RabbiT, 30 Ekim 2005 12:55 tarihinde demiş ki:
Size en güzel örneğini göstereceğim...
Endozeya'lı sevgilim Tya ile birlikte 2 senemiz oldu.
Seneye kısmetse Real'dan buluşcaz.
[spo1=Kavga kısmını saymayınız... (=][/spo]
:([signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up!
Mesaj tarihi:
Ağla ağla. Sana kim git endonezyadan kız bul dedi Türkiye'de kalmadı mı :D Aslında siz gidin paso endonezya brazilya falan ordan bulunda gerçek hayattaki türk kızları bize kalsın :D :D :D Şöle sarılarak öperek canım cicim diyelim :)[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Mesaj tarihi:
hersey sarılıp opmek canım cıcım de dııll yanı abartma[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
+1 hakketen :-)[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
imzanı boşver şimdi bi soru sordum ben cevap ver

hersey sarılıp opmek canım cıcım de dııll yanı abartma değilse ne o zaman söle.

Bi insan sevdiğine sevdiğini nası belli eder?[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!
Mesaj tarihi:
+1
hersey somut dıılıdır[signature][hline]cok güçlü ama cok dıkkatlı olmak lazım
PATİCİK KIZLAR KLUBU
Mesaj tarihi:
Siz hepten sanal olmuşunuz.

Sevdiğinle şöle bi parkta sarılarak oturmak varken monitöremi sarılcan. Ne ruhu abi ruh muh yalan mevzu bunlar.[signature][hline]Kasksız girme inşaata canın yanar. Kondomsuz girme ilişkiye hayatın kayar!

[Bu mesaj Davion tarafından 30 Ekim 2005 15:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ya arada aşk varsa bakmak bile yeter dediğiniz gibi
ama bahsettiğiniz ilişkiyse yürütmek için dokunmak göz göze gelmek mimikleri hissetmek gerekir...
hem bu zamanda aşk nerdde......[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol...
Mesaj tarihi:
said:
Davion, 30 Ekim 2005 15:53 tarihinde demiş ki:
Siz hepten sanal olmuşunuz.

Sevdiğinle şöle bi parkta sarılarak oturmak varken monitöremi sarılcan. Ne ruhu abi ruh muh yalan mevzu bunlar.

haha..kimigime gitti :-)[signature][hline]Follow the Darkness...
  • Yeni Oluştur...