Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Sadece yorumları merak ediyorum iyidir yada kötüdür demiyorum Arkadaşlık sitelerinde , Mırc ta yada sanal alemde tanışarak başlayan bi aşk günlük yaşamda başlayan ilişkiler kadar sağlıklı mı sizce?[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Olabilir, kişiselde açılmıştı :)[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Hiç belli olmaz. Bodoz yaklaşamazsın karşına çıkan insana bağlı.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 kişisele acılması gereken bir konu ve degişik versiyonları mevcut[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: dory, 25 Ekim 2005 16:45 tarihinde demiş ki: kişisele acılması gereken bir konu ve degişik versiyonları mevcut hm arama yapmadım pardon yetkili arkadaş taşırsa yada silerse memnun olucam.[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 şans[signature][hline]Turuncu Pati... Ne o öyle beyaz, mor, eflatun, çingene pembesi pati fln ya. Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 durumuna , iliskisine ve de insanina göre degisir. icqda tanisipta evlenen bir cifti bizzat taniyorum. su an kücük bir kizlari oldu. cok mutlular 5-6 senedir.[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen... Sie wird heute Nacht nicht untergehen NowLylidE.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyciren Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bence bu durum sayısal oynayıp ta 6 lı tutturmaya benzi yo istediğini günlük hayatta bulman nerdeyse imkansızken nette bulmak da bi zor olsa gerek tabi şans bellimi olur;)[signature][hline]Scotty Doesn't Know Fionna says shes out shopping, But shes under me and I'm not stopping. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: vaniLLe, 25 Ekim 2005 16:51 tarihinde demiş ki: durumuna , iliskisine ve de insanina göre degisir. icqda tanisipta evlenen bir cifti bizzat taniyorum. su an kücük bir kizlari oldu. cok mutlular 5-6 senedir. ya her olayda istisnalar vardır her ortamda iyi insanlar vardır asıl merak ettiğim insanlar arkadaşlık sitelerine sırf birini bulmak için giriyo bunu inkar edemeyiz bu amaçla atılan adımlar sağlıklı bi ilişki doğurur mu?[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Ben Dil sınıfında okuyan bir öğrenciyim ve 2 sene önce Yahoo'dan bir kız ile tanıştım.Ve kızla sanal olarak çıkmaya başladık o bana hergün mesaj atıyordu bende ona.Birbirimize aşık olmuştuk ve hala öyleyiz ve hala mesajlaşıyoruz,aşkım (Tya) endonezyadandır ve seneye ya o türkiyeye gelecek yada ikimizde ingilterede buluşacağız.Ama Allah kısmet ederise o buraya gelecek...I love you more than everything my babe!!! Edit=Pardon millet bu spoiler muhabbetini çözemedim..Sonrada vaz geçtim resmini koymaktan.=) [signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! [Bu mesaj RabbiT tarafından 25 Ekim 2005 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj RabbiT tarafından 25 Ekim 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Peki türkiyede bi kız çıksa karşına çok içine sinen asil bi kız bırakmaz mısın hiç görmediğin sanal aşkını ?[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Düzelttim. [Bu mesaj Mavi tarafından 25 Ekim 2005 17:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 ne farkeder nerde tanıştığın..[signature][hline]Spiders through my head.. Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Neyse Mavi ben vaz geçmiştim koymaktan ama senden de birşey kaçmıyor...O beni seviyor bende onu...Biz çok uzaklardanız ve birbirimize inanıyoruz.Siz sınır içinden olan ilişkilere hayli hayli inanabilirsiniz.![signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horten Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 meşhur "doğru insan" ın nerde karşına çıkacağı belli olmaz, şansa bağlı herşey... misal kuzen evlendi icq da tanıştığı bi çocukla, bi arkadaşımda yeni nişanlandı msn de tanıştığı biriyle ama bunlar şanslı olanlar (en azından şimdilik oyle gözüküyo ;))[signature][hline]hatalarından ders almıyorsan, onlardan zevk al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Kişiden kişiye değişiyor, ama yinede sağlıklı olmadığını çok net söyleyebilirim. En azından 1 ay içerisinde 6 defa aynı durumu yaşamış biri olarak...[signature][hline]Kalbinizle yaptiginiz hersey size geri donucektir... who is genor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 sans meselesi biz ilk uo da tanistik diab la internet tanismak icin vesile olabilir ama iliskiyi surdurmek icin yeterli degil elbette ilk baslangic icin bir olanak sadece[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PeriTh Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 bence çok sağlıklı değil ama biraz da şansa bakıyor netten tanışıp mutlu olan çiftler tanıyorum. ama bana göre değil mesela.... tanışmaya yeterli olabilir ama devamına daha fazla şey gerek kewsinlikle.[signature][hline]CuRseD_OnE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Polly, 25 Ekim 2005 17:02 tarihinde demiş ki: ne farkeder nerde tanıştığın.. lol[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Donup donup aynı konuları acmayın, biraz araştırma yapın ondan sonra açın.[signature][hline]Trust No One Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RabbiT Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: Viskhii, 25 Ekim 2005 16:59 tarihinde demiş ki: Peki türkiyede bi kız çıksa karşına çok içine sinen asil bi kız bırakmaz mısın hiç görmediğin sanal aşkını ? Hiç görmediğinden kastın sanırım webcam harici (Zaten her hafta buluşup konuşuyoruz cam ile ve mesajlardan ziyade arıyorda konuşuyoruz),hayır sanırım bırakmam neden dersen zaten yeterince kız çıktı karşıma ve ben genede bırakmadım,dediğim gibi buluşacağız (Allah kısmet ederse tabiki) hayatta hiç birşey imkansız değildir...[signature][hline]Light's Out Guerilla Radio Turn That Shit Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: BlaCk, 25 Ekim 2005 17:26 tarihinde demiş ki: Donup donup aynı konuları acmayın, biraz araştırma yapın ondan sonra açın. aradım bi kaç terim bulamadım bu kadar kişinin ilgisini çekti ve konuşuluyo ayrıca yetkiliden kaldırmasını da rıca ettim[signature][hline]Viski gibi asil konyak gibi sıcak şampanya gibi özel şarap gibi tutkulu ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Eh yani birebir karşılıklı tanıştığın kaynaştığın görünüşte sevimli olan kızların bile psikopat olma ihtimalinin de var olduğunu düşünürsek biz sap ölelim:D İnternette gayet güzel tanışabilirsin.Ancak ömür boyu internette devam etmez heralde yani en azından birkaç kez buluşun...[signature][hline]SoulCube, 22 Ekim 2005 20:17 tarihinde demiş ki: İşiyorum öyleyse varım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldiablo Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 valla bugünlerde reellerine bile güvenilmiyosa sanalda hiç yakılma bence[signature][hline]the world is mine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whiskey Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2005 said: eldiablo, 25 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki: valla bugünlerde reellerine bile güvenilmiyosa sanalda hiç yakılma bence öcü kızlar...[signature][hline]Viski gibi asil,konyak gibi sıcak,şampanya gibi özel,şarap gibi tutkulu,kokteyl gibi muhteşem ol... icq:40003000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar