Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Arkadaslar Öss puanim cok yuksek degil bu sene mutlaka özel bir Universiteye girecegim. istanbul ici tutmassa Kibris i yazmayi dusunuyorum ama Kibris hakkinda hic bir bilgim yok ne yerim ne icerim yasanacak biyermi . Okuyanlar yada bilgisi olanlar varsa yardimci olabilirmi . Cok makbule gecer[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2005 istanbuldan sonra kibris.. oturur aglarsin. ciddi ciddi aglarsin ama :) ankaradan gidip donen cok arkadasim var.[signature][hline]· Chillin Killin Billin · If you havin girl problems i feel bad for you son I got 99 problems but a bitch ain't one.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 İnsanlar ikiye bolunmus durumda ya bazilari mutlaka git diyor bazilarida senin gibi dusumuyor.[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 1-2 arkım gitmişti en kısa sürede geri geldiler yaşam feci rezil miş sosyal aktivite 0 hayat yok aşırı sıkılıyormuşsun heryer erkenden kapanıyor diyolardı[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 10 larca otel ve disco var diye duymustum okadarmi kotu sosyal hayat .Arkadaslarin kac yil once gitmisti kibris a dynamick ? Son 5 yilda cok gelisti dediler . Basvuru formu yanimda duruyo valla Sali gunu vericem okula. İstanbul içi yazip hiç biyer tutmamasi sansida var. Benim bunye bir sene daha öss yi kaldirmaz ki zaten sistem degisiyo :([signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 o mutlaka git diyenler ya gelmemiştir kıbrısa hiç yada 5* otelden, gazinodan çıkmamıştır dışarı, şöle söliyim kıbrısa gidipte küfür etmeden tr ye geri gelen kimse yok benim bildiğim :) dynamickin dediklerine bide aşırı araç trafiği ekle son zamanlarda, genelde okullara kayıt yaptıranların 3/1 i geri dönüyor trye 1 sene sora. çok kötü çünkü, hiçbişi yok, okullar falan zaten parayla çalışan kola makinası gibi, paso kazık yiyosun bi taraftan. bide, pakistanlı isen türklerden çok daha ucuza okuyabilirsin adada.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything
UTN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 ben kıbrıstan mezunum.kesinlikle tavsiye etmem.eğer illa gidiceksen doğu akdenız üniversitesine git.[signature][hline]to be or what to be!!
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Hmm aslinda okullar daha ucuz geldi istanbuldan ist da 12-14 milyarken orda 4-6 milyar di.Hayatta ucuz dediler ama Bu kadar kisi boyle diyorsa ve mezun olan biride boyle diyorsa dogrudur nediyim... Yorumlariniz icin tesekkur ederim Gelecegim ortada cunku . Baska kibrista okuyanlar yada bilgisi tanidigi biri olan varsa yorumlarinizi yazin lutfen[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Soulfly Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 hayat ucuz degil orada bana kalsa okadar parayı kıbrısa vercegıne sana yakın bıyerde ver özel universiteye. arkadasım gitmişti.fiyatlar ıkı katıymıs trnin. oradakı masrafın trden daha fazla cıkar büyük ihtimal. aama yıne de karar senin.[signature][hline]you'll hear my cries on the wind...
UTN Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 kıbrısta ucuz olan tek şey sigara,içki ve benzindi ben ordayken.diğer şeyler 2-3 katı daha pahalı buraya göre.iki odalı duvarları dökülen bir ev için 700-800 milyon kira istiyorlardı en son.hem de senelik peşin olarak.ayrıca okul ücretleri ucuz olabilir ama,buna uçak bileti parası,ev kirası,dışarıdan yapacağın alışverişi felan da ekleyince neredeyse Türkiye de ki bir okulda bir senede yapacağın masrafı yaparsın.hem orada sosyal hayatta pek iyi deil.discolar kumarhaneler son derece güzel ama,sadece onlar içinde gidilmez yani.onların dışında da pek bişey yok.[signature][hline]to be or what to be!!
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 eğer girne amerikan üniversitesi'ni düşünürsen veay bilgi almak istersen moda iskelesine doğru giderken atatürk heykeli var. sol hizasında berka eğitim danışmanlık var. yardım alabilirsin.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com
FallenAngeL Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 abi yasamak cok zor orda ya bi patatesin kilosun turkiyede orta seviyede peynirin kilosuna esit nerdeyse ki diğer ihtiyaçlarını saymıyorum kıbrısa gidene Allah sabır ailesinede kazanç versin :)[signature][hline]Depressive Mode :ON Lovefool Mode :ON Berserk Mode :ON Hold my breath as I wish for death...
taz Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 odtü kktc kampüsü nasıldır? ii midir eğitimi falan?[signature][hline]Sensible, 28 Temmuz 2005 17:37 tarihinde demiş ki: Yeni gelenler bölümü kapatılsın yahu bu ne. Hale bak paticiğin yarısı daha mesaja bakmadan hoşgeldin yazıyo nedense. Post kasmaktan başka bi anlamı kalmamıış buranın 'yeni gelenler' kapatılsın!
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bol kokain bol kumar.[signature][hline]g3nk.
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Bayağa bi sogudum bu kibris işinden[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 said: taz, 31 Temmuz 2005 14:31 tarihinde demiş ki: odtü kktc kampüsü nasıldır? ii midir eğitimi falan? Odtu kıbrıs bu sene acılıyo ilk defa, ondan kimse hakkında bisi bilmiyor. Egitimi iyidir diye tahmin ediyorum ama kıbrıs sonucta.[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var...
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 O da cok sakat nedir ne degildir bilmedende Odtu diye gidilmezki kim bilir belkide odtu burayi para icin acmistir Sunny egitimleri gibi...[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2005 Tabi Sunny nin bi farki var iyi egitim veriyolar[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 ben odtü kibristaim suny nin verdigi avantajla kobayligimizin sonucu olarak patlarsak dier diplomam var ama hocalar ankaradan ucakla falan gelio suana kadar 85milyon dolar harcanmis kampüse ki ufak bi kismi yapildi tamami 3000hektar civarinda denize kiyisi var efsane olucak bence..ki suan ben memnunum durumdan.[signature][hline] ..ainu was here..
Revell Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Kıbrısta okumak istiyorsan tek ciddi üniversitesi Doğu Akdeniz Üni.. Ayrıca sosyal hayat 0 diyen arkadaşlar yanılıyor. Sadece yemeğe içeceğe fazla para gidiyor o kadar :)[signature][hline]|Avril Lavigne| |MySpace| |The Simpsons| |WWE|
Öne çıkan mesajlar