S_burti Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Yeni bir oyuna spellfire feati ve spellfire Channeller Prestige Classi ile başlamayı düşünüyorum. Hiç bu şekilde oynayan var mı? Oyuna neler katıyor ve neler götürüyor merak ediyorum. Bu PreCl. hakkında bayaa bi yazı buldum okudum ama ufak bişi gibi yazan da var dragonun ateşinde bekleyip de bişi olmayan da var. Bu konuda bilgili birileri biraz döktürürse çok sevinirim. (Elimdeki en güvenilir kaynaklar FR campaign settings ve magic of fearun)[signature][hline]Burakstlin Majere : "Hope is denial of reality" Burakstlin of FrF (SWG) (Kısaca balık da derler ) , Elenasse of Alaturqua (EQ2) , Burakstlin of Alaturqua (WoW) , Burakstlin of Alaturqua TR (GW), Burakstlin of ? (EQ1)
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 o neya hic duymadim[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2005 Yanlış hatırlamıyorsam (Beninm de aklımda FR campingden kaldı) bir büyüyü alıp onun yerine Spellfire'i koyuyorsun ve leveline göre şiddeti artıp azalıyor.Bence çok da eğlenceli bir şey değil.Mage oynayıp biraz feat skill ve cross yapıp arcane archer yapmak güzel olabilir kanımca :) İyi de rol yapılabilir hem.Ama sana kalmış bir şey tabii benim hoşuma gitmeyen senin hoşuna gidebilir.
Anelor Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2005 ya wizard dan arcane archerin rp side olmaz yani öeh buyucu den elf askeri olur mu :D[signature][hline]Nukem_Verite, 09 Eylül 2005 13:45 tarihinde demiş ki: ya 1 kişiye salak denir 2 kişiye salak denirde 30.000 kişiye salak demek nasıl bi salaklıktır ya? Benim Boslugum
Mathias Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Abi sen burdaki adamdan ne medet umuyorsun. Elinde zaten FR Campaing Setting ve magic of Faerun olduğunu söylemişsin. Yani elimde 2 kitap da var ama sana yazılacak çok bir şey yok. O kitapları kullan, araştır iyice. Eğer şu kuralı anlamadım diyorsan sor. Ancak direkt "nasıl karakter olur bu" tanımlamasında çok yardım bekleme. En azından benden :).[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
deadwoll Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Ya yapmak istersen her şeyin rpsi oluyor.Katır rpsi yapabilirsin mesela :) .Arcane archer neden mageden olmasın hem bence gayet eğlenceli olur.Neden büyüsü bir sadak dolusu ok için sattığını ve değiştiğini bir düşün.Bence bu şekilde ki hybird karakterler de rp yapmak daha eğlenceli oluyor. Büyü de hiç bir zaman aradığını bulamayan biriyken daha yeteneğini farketmeden önce kullandığın o ufak yayı hatırla.Hani şu tavşan yakaladığını... Sonra bir düşün onu şimdi sahip olduklarınla birleştirseydin ne olurdu.Tavşandan hallice şeyleri de yakalayabilirdin değil mi?
Öne çıkan mesajlar