elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 o yeri bi türlü bulamıyorum,ilk bi görev aldım tavuklardan reskill yedim :).cloning centerda doğdum yeni görev alcam bulamıyorum o yeri[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 onu buldum ama bana daha fazla görev alamazsın diyo,ben öldüm görev gitti demin.genede vermiyo görev[hline].......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Ölünce görev gitmez.Datapad den tekrar waypointini aktif hale getirirsen bir daha bulabilirsin o yeri.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,Dark Legion Contact: [email protected] Web: www.darklegion.gen.tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Datapad'den silmedikce gorev otomatik olarak iptal olmuyor sanıyorum. Bu arada Starportun onunde mission terminalleri var.(naboo theed'de)[hline].......................Muhendis A'ab....................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2003 Benden uzun yaşıcan :p[hline].......................Muhendis A'ab....................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CriZz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2003 oyunda mission terminalden bol 1 sey yok heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar