Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Antalya'da deprem!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Antalya'da 29 Ekim 2005 tarihi öğlen 13:30 , akşam üstü 16:00 civarları ve gece 23:30 civarlarında çok az hissedilir 3 deprem oldu.
Herkesin bilgisine..[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Mesaj tarihi:
Daha önceden herkesin bilgisi olsun istedim. Yanlış mı ? sonuncusunu hissettik ama. Lara tarafları hissetmiş.[signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Mesaj tarihi:
3 şiddetinde değil az hissedilir 3 adet tane deprem demiş arkadaş[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Mesaj tarihi:
kaç şiddetinde bilinmiyor ama yani böyle herşeyi hisseden elemanlar hissetmiş örnek bnm annem 3-5 kişide direk aradı zaten..

hayırlısı bakalım geçmiş olsun hepmizie... :([signature][hline]:Rock: - = There Is No Tomorrow = - :Rock:
Mesaj tarihi:
yeter yaa heryerde deprem deprem içimiz dışımız deprem oldu paranoyak olduk resmen (şahsen ben oldum) uf cok uzuluyorum bu deprem olaylarına geçmiş olsunn antalyalılar ve izmirliler,umarım sonaerer[signature][hline]hani ben yetimim ya,hani ben öksüzüm ya
Mesaj tarihi:
ben antalyalıyım ama istanbuldayım suan güzeloba tarafı nasıl?:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
Mesaj tarihi:
o zaman sorun yok hehe:)[signature][hline]From the holy sea of golden flames
flies the last winged unicorn
With its magic breath of innocence
rising to the crystal throne
  • Yeni Oluştur...