Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

alınık swg

camoka

Öne çıkan mesajlar

300 Dolar'a Satilik Jedi Var Arkim Satiyo PM At Tempi Falan Yollayim...[signature][hline]SWG - Anron - Gene Buralardayim... - High Elder & Milita Member Of ShadowKnights
SWG - Eclipse -Zanakdorufen Northstar - Demir Alma Zamani Gelmisse Bu Limandan.Mechule Giden Bir Gemi Kalkar Bu Limandan..
Wow - Dashe - Baydim...
MxO - Dashe - E Bundanda Baydim..
Guild Wars - Zanakdorufen - Beklemede Kalin..
Sosyal ağlarda paylaş

ben saticam accountu, Full temp jedi,Master Lightsaber, Defender 4240, Enchanter 3004, healer 4000.

Adkli Lightsaber, fena deil durumu, dmg felan olarak.

Sunriders Destiny kristal var icinde.

Tune edilmemis Banes heart var.

Mind kristal ve health buff kristal var.

respec i duruyor, yani temp i deistirebilirsiniz, tum expansionlar var, inanılmaz item var, yatı ve evi fll item dolu, rare tabiki hep, hololar, ıvılar zıvırlar, silahlar, yicekler ve icecekler, milyonlarca kredilik esya.

ayrıca barc, av 21,Varactyl, Bolotaur, kasiik bantha, son expansionla gelen skiff, lava flea.

yine son expansionla gelen buınker house.

Alt char : MAster artistan, master merchant ve 1000 Shipwright

Teklif bekliyorum, coskun bi rakam istemiyorum ama komik rakamlarda gelmezse sevinirim. Dunyanın emegi var bu char da.[signature][hline]Set'th Valor
-Jedi Padawan-
MLS, Def 4240, Ench 3004, Heal 4000
Rebel Captain
FrF
Sosyal ağlarda paylaş

hmm valla almak isterdim ama sanmıyorum sana verebileceğim teklif bu acc'ye küfür olur :D Ha dersen Şubat'a kadar beklerim (yanı sömestir tatiline kadar ) alabilirim :) özelden bende fiyat alayım :)[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

260 dolar civarı düşünüyorum. belki bir miktar pazarlik payi olabilir.

Respec in durması bile, full temp jedi icin buyuk bir fırsat[signature][hline]Set'th Valor
-Jedi Padawan-
Rebel Captain
FrF

[Bu mesaj SethValor tarafından 27 Ekim 2005 00:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Vala son 250 dolar a veririm. mümkün degil bu fiyata bulmak zaten. pazar alanı bolumunde daha ayrıntılı yazdım ozelliklerini ve itemleri. yok yok. itemleri bi artırmada ve 24 saat icinde satsan nerdeyse 40-50 milyon kredi cıkar.[signature][hline]Set'th Valor
-Jedi Padawan-
Rebel Captain
FrF
Sosyal ağlarda paylaş

yaw satma bırakma yaaaaaa tek bırakma beni hani daha dl ls speed 24 ca bukcaktık beni yarıyolda bırakma :([signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
@Gwindon: allah askına yaz cok uzulduk yaa olucez mesaj yazmıyorsun diye
Sosyal ağlarda paylaş

harbi ya işimiz düşünce utanmadan yardım istediğimiz 3-4 kişiden birisin seth (yüzsüzlük rlz :D )

Ama şu da kesin ki ben böyle bir acc kasacağım ve satacağım.Oyunu bıraksam bile satmazdım saklardım bu acc'yi :) Bence sakla satarsan da 500 dolar üstüne :D[signature][hline]Xanator Wegauge
Master Rifleman-Master Combat Medic
Eclipse Galaxy
Star Wars Galaxies
Sosyal ağlarda paylaş

kim aldı ??????[signature][hline]Shewky Goldbreaker-----m.bh m.pistoleer cm 4xxx-----FRF
------Bir süreliğine kapıyız------

CusTodeM, 19 Eylül 2005 19:20 tarihinde demiş ki:
How many pieces of Bounty Hunter Armor did Boba Fett have to collect to get his complete set of Mandalorian Armor?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...