khanjar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 " said: Fckr, 14 Eylül 2005 17:32 tarihinde demiş ki: sevimsiz pis günLük bugün LVL 60 charım hackLendi " :( :( :( gecmiş olsun [Bu mesaj khanjar tarafından 14 Eylül 2005 18:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Sevgili Günlükçüğüm canım benim .. Karakterimin cüzdanında sadece 50k para var.. Yok şu scrollmuş yok bu upgrade yapılmalıymış derken uçtu gitti paracıklar.. Oynayasım gelmiyo oynayasım.. ;([signature][hline]VisuaL_TR Warrior Pro Lvl 5x Diez İki arada kalmıştı.. Kız arkadaşı ve KE.... Sonsuz mutluluğa giden yolu seçti ve... Merheba KE...... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khanjar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 " said: seigneur, 14 Eylül 2005 14:57 tarihinde demiş ki: Harbiden bu bal bi bende yok heralde dupe zamanında 160 tane abyss almıstım salak salak seyler cıkmıstı 7-8 tane chitin o kadar... " sevgili günlükcüüm bu olay sen yokkene başımdan gecti 135 m lik abys topladım ve abysler bi warrior chitin 2 crimson lütfettiler bana..ama epeyce bi süre mana ve heal potiona para vermemiştim :D gerci 135 m e değil potion healing potion satan kadının kendini satın alabilirdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Domescinos Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 sevgili günlük bugün Ko benim için tamamen bitti. son kalan itemlerimi tanimadigim insanlara verdim... ko yu biraktigim için çok mutluyum çünkü bu oyunu oynarken bir sürü isi biraktim..artik baska bir online oyuna görüsmek üzere[signature][hline]hello.my first name is distance. n i really dont care if i never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 günlük çügüm 12m den buldugum mavi kutuyu (forgetten temple) den dark vane çıktı :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 lan günlük :D ammaballıyım ha 1 abyss gördüm 1k ya satılıyordu kırdım içinden gothic çıktı artık bende ballıyım :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: x :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khanjar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 " said: khanjar, 14 Eylül 2005 18:45 tarihinde demiş ki: " said: seigneur, 14 Eylül 2005 14:57 tarihinde demiş ki: Harbiden bu bal bi bende yok heralde dupe zamanında 160 tane abyss almıstım salak salak seyler cıkmıstı 7-8 tane chitin o kadar... " sevgili günlükcüüm bu olay sen yokkene başımdan gecti 135 m lik abys topladım ve abysler bi warrior chitin 2 crimson lütfettiler bana..ama epeyce bi süre mana ve heal potiona para vermemiştim :D gerci 135 m e değil potion healing potion satan kadının kendini satın alabilirdim :D " sölemeyi unutmusum bana üvey evlat muamelesi yapan abysleri kıran adama PM atıp küfretmeyi denemiştim[signature][hline]tek basıma pelerin giymeden bırakmıcam server =Ares clan =KhanJAR_FunClub np = np :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 şşt günlük bugün hyde bulduk ben elimdeki eziq silahla daldım defansım az olmasına rağmen bana 90 damage verdi ben koptum orda hyde bana mal mal bakıyordu bu nie yerde yatıyor die :D sonunda öldürdük coin çıktı bellliydi eziq hydeden ne çıkacağı Allaha emanet ol günlük :D:D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 günlük bugun ben cidden çok ballıyım japon serverinde athares i öldürdük yine her zamanki gibi fire blast çıktı :([signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 lan günlük bi priest kız gördüm aşık oldum :D kız healer idi offff[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoRn3RoTh Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 lem günlük bugün o kdr pazarda bekledim sadece 2-3 kuruş para geldi...nie satamyıom bu itemleri elimde patladı hay ben bu KE'nin....[signature][hline]Talia Skinsiz çıkmam abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 günlükk aware3 varya sapıkmış :)[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 lan günlük çekemiyolar bizi kanında var el morad o :D ben ise karusum[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KnuCkLeS Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Günlük bugün ilk defa +8 wizard yaptım :D... İki tanede +7 sword breaker :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 günlük aware3 karus muş hıı hani o pis yeişller varya heh afferin günlük onlardan[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 lan günlük u gothic pis grafikleri hiç iyi olmayan bir human cz de kesmek isterim elimdeki maulla kafasına 200 lü damageler vermek isterim defansımla kendimi savunmak isterim manam ile skill kullanmak kafasına 300 damage çakmak isterim okeymi lan ? :D[signature][hline]Name: Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2005 günlük aware3 le yarın 5 te a2 battlefield aranında görüşüyormuşuz hadi hayırlısı[signature][hline]Vatan Icin Kursun Atanda Kursun Yiyende Benim Icin Kahramandir,BU VATAN YA BIZIM'DIR YA KIMSENIN,NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Islak_Tosbaga Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 gunluk aQ :D hayatımı kararttın KO Dün 8 atilla spawn oldu nasıl 1 ress yedi bilmiom 8 atilladan 1 Rogue Shell Pand + 1 [2handed]Giga lr axe düştü 16. kez 61 LvL oldum.Shell helmet im ve Gauntlet im kaldı. Gece 3 tane +8 sword breaker yaptım can sıkıntısından. 1 ilk olsun die +9 a bastım :D tabiki olmadı :D millet bana eziq dio ben bir eziqim :D 60 LvL a kadar apos döndüm.Aposdan düşen potları satarak genel ihtiyaçlarımı karşıladım.Hiç param olmadı zaman sawaş günleri benim için bayram gibiydi :D Breth de güneşlenene 2m veriolardı :D o 2 m lede upgrade yapardım.Çok eziqtim.itemim ve param olmadı halde.+7 chitin denedim.60 olunca Chitinleri full +7/12 yaptım.Al/Sat ile hayatımı yaşamaya başladım.Daha sonra çok paraya sahip oldum.4 tane +6 raptor yaktım aQ +7 oldun die olmadı.1 gün oyunu bırakırım inşallah die +6 raptor a bastım.+7 Raptor oldu :D Tekrar oyundayım :D LvL kasmak artık bayıyor beni.Aposdan arkadaşlarım 64-65 LvL oldular. BuRiAL : Sonunda TR den kurtuldu.Bana öle dert yanardı :D Murtaza : Hacklendi sanırım ne oldunu bilmiom InFormeR2 : 61 LvL de Orc olup :Informer: adını aldı ByDemir : Charını satma yolunda ( aptal aQ :D ) Boromir_TR : 62 LvL olup Tassaqlı 1 Clan a girdi.Adını Caraedry olarak deiştirdi.Daha sonra :Caraedry: yaptı ( n00bdur kendisi :D ) Girl_Of_The_Satan : 2gün aynı yatağı paylaşmıştık :D FeNaSi yüzünden sanırım tam olarak bilmiom adını deiştirdi. Adı Zuxxi şu anda.Hala benden para ister :D ilk Clanımı onla kurmuştum.Zaten o 1 efsane :D † Jehowa_Demons † :D Nefalat : Buyuk insan :D AresMajere : Çok daha buyuk insan :D Ve daha adını hatırlayamadığım 1çok kişi :( Ahh Ulan Ahhh ! Nerde şimdi o Eski Apos günleri Seni seviom KO ne kadar ipna olsanda :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AeneisF Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Sevgili GünLük Nasıl bir oyundur ki en ii arkadaşların arasına girer bu oyun.Hırs mı Güç mü Yoksa ne ?....İtem saklamalar....Oyun diyorum herkese ama dinleyen yok..Kimi ne için kırıyorsun..İyilik yapmayı kerizlik olarak algılayanlar bile war..Neden mi hala oyunuyorum...Bende bilmiyorum...Bulduğum zaman yazacağım sana..Bye Bye[signature][hline]Name : AeneisF Server : Ares NP :1xxxx LvL :61 Job : Arch Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 ahanda dc oldum ahada gün bitti artık sittin sene girmez[signature][hline]LuciferTR lvl 61 kasar hood arc mage xgenon(human) np:5xxxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fckr Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 sevgiLi pis günLük goLd pre aLmaya annemi rağzı ettim ne kdr yaLakaLandıımı annatamam yani ßıLaşık biLe yıkadım a.k. ama goLd pre aLamadım çünkü bug war charımı geri aLamıyom günLük aLamıyom :([signature][hline]Nick : Fukara [ HACKLENDi] :( :( :( içim yanıyo LVL : 60 Job : ELEMENTAL LORD NP : 18xxx Server : Diez Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 15, 2005 lan ipne günlük ben sana okadar şey anlatıyorum sende item ver lan günlükkkkk lan +1 defender of the lord bile yeter :D dragon tooth hammer da olur :D[signature][hline]Name:Chuda_tr clan: _Unforgiven_ Server : Ares Lvl: 5x np: 5xx :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Evet yine başladım Ko ya... Nothing in üst clanında kısmetse 1.5 hafta içinde 60 olurum...[signature][hline] "Eleştiriler Bana Koymaz Ben kaale Almadıkça..." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Çok np kaybettik bugün günlükcük. noldu anlamadık wallahi.. Senlede bişey konuşulmuo be günlük müsün ne karın arısısın:-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zzz Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2005 said: Graveyard, 17 Eylül 2005 18:42 tarihinde demiş ki: Çok np kaybettik bugün günlükcük. noldu anlamadık wallahi.. Senlede bişey konuşulmuo be günlük müsün ne karın arısısın:-) :D:D[signature][hline]Job : Elemantal Lord Nation : Karus Nick : BesT LwL : 61 Race : Mage Np : 8k + Server : Ares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar