Dexteriyus Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Sevgili günlük. Uzun zamandan beridir siteye giremiyordum işlerim yüzünden. Giderek soğumaya başladım artık oyundan. Eskiden işten gelir gelmez otuduğum K.E artık oyunda ki olumsuzluklardan dolayı beni bıktırdı. Lag'ler , bağlanamama soruunları, dupe yapanlar, hackerlar yüzünden bu oyundan o kadar bıktım ki artık sadece canım başka oyunlardan sıkıldığı zaman giriyorum bu oyuna. Artık yeni bir online oyun arıyorum. Ferentus oynuyorum ama onunda beta sürümü bitmek üzere bakalım paralı olunca ne kadar olacak? Eğer bana bu konuda tavsiyen olursa sevinirim( :P )[signature][hline]Server: Diez1 ID: Dexteriyus-Holydexteriyus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Dün akşam saat 8 sularında 60 oldum öldüm yine master oldum en sonunda. Geriye bi mirage sword ve hw aldı. Bu arada cafeden bi arkadaş beramusta dupe n ta dibine vurmuş ama yolunu söylemiyor. Hadi hayırlısı bakalım...[signature][hline] Nick: Jayna Lvl: 6x Clan: Nothing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RogueSpear Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Sevgili günlük sen varya ne diim ben sana bilmiom. Lem bi baglantı ayarla dedik orenci tarifesi fln hic tınmadın bile alcaan olsun senin yuzunden Ko oynucaktım oynamıorum ulean madem bıraktık oynamıcam. Cicek bocek seni terbiyesiz birde kufur etmis... :D[signature][hline]vampire oyunu: vampirler artık çözüm yolu bulamaz ve içlerinden biri derki: -sabah ola hayır ola Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 bu gün 4 k np yaptık bide 8 kişilik partyde 70 milyon para düştü kendimizden geçtik =) biyazim dedim. not: kişi başı... hesaplayın adam 1 milyarla cz ye girmiş...:][signature][hline] Jayna [Bu mesaj SteelBB tarafından 10 Ekim 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 [Bu mesaj DeBuffAndHeal tarafından 29 Ekim 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arxchill Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 bugün 3 asasın tecavüzüne uğradım hemde defalarca artık czde dolaşamıyorum nerde kıstırsalar......[signature][hline]Bir efasane doğuyor yakında cz sokaklarında..... COMING SOON... (Abi size özendim warior kasıyom) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BugsBunny Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2005 Sevgili günlük Bugün para karşılığında gold bar sattım ve iyi para geçti elime yakında shard ımıda satıcam ve psp alıcam çok mutluyum a.q he buarada tk ve samma ve talos ve hq ve dt kestik warrior umla baş çıktı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2005 SevgiLi günLük ben Jayna ya aşık oLdum ama isticek bi Karaterim biLe yoq :([signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar